Lördagsnöje!

Klädbutiken som Niklas startade (654.se) har utvecklat en liten sidogren. I ett garage under butiken så meckas det nämligen med motorcyklar under namnet 654 Motors. Väldigt hett känns det som. Typ som det nya whiskey; nåt för snubbar över 30 att riktigt nörda ner sig i. Niklas är inte med å meckar, men i dag var vi å kikade på alla fina hojar som vuxit fram därnere i garaget, för 654 Motors anordnade nämligen en hojträff. 

 

Det var många riktigt tjusiga motorcyklar att kika på, men roligast var att titta på människorna. Det var liksom gräddan av de något äldre Söderhipstersarna som var där. Massor med kids, häftiga päron i snygga outfits, hipsterskägg å balla solglajer, typ. Vår kompis Jimmy är en av dem som lyckades pricka in alla Söderhipster-epitet på samma gång. 

 

Det var fullt med food trucks på eventet. Den här är min favvo. Alltid gott med tacos! Åsså e trucken rosa...

 

På vägen hem slank vi förbi en pop up-loppis. Att folk ställer sig i ett gatuhörn och spontankränger sina gamla grejer än nåt jag ÄLSKAR med Söder. Har gjort några av mina allra bästa loppisfynd på såna här spontanloppisar. Den här gången blev det dock inget. Såg ett par sjukt snygga skor i en påse, men när jag rafsade fram dem sprang loppisinnehaverskan fram och sa att de hade hon packat ner igen, hon ville inte sälja dem längre. "En bra grej med att ha såna här loppisar är att man återupptäcker sin garderob", sa hon. Kan inte annat än att hålla med. Får knipa de där pjucksen nästa gång hon står i det här hörnet, kanske har hon tröttnat på riktigt på dem då...?

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Louise: Å, men tack! Vad kul att du tycket vi sprider härlig energi, nu blir jag glad. :-)

Vi har absolut en sittdel, det ingår en i vagnen (vi har en Joolz-vagn, kan VARMT rekommendera den!). Vi ska faktiskt montera ihop den i dagarna och börja använda den nu hade vi tänkt. Så håll utkik i bloggen så kommer du få se hur den ser ut. Och hojta om du har några frågor om vår vagn, så svarar jag. :-)
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja =)

Vill först och främst tacka för en kanonblogg och all härlig energi du sprider på mitt instagramflöde!

Jag har klurat lite på en sak, mest för att jag själv är mitt i barnvagnsdjungeln just nu och har totalt grottat ner mig allt som har med det att göra, men tillbaka till mitt klureri, har ni sittdel till er fräsiga vagn som ni tänkt prova till Iggy?

Tack igen för att du är du =)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen