Mustmys å hobbithål

Att cykla längs Göta Kanal är att påminnas om att vägen är målet (supermegaklyscha I know - men SÅ JÄKLA SANN så den får va med ändå). Man vill verkligen inte cykla för fort, för då missar man en massa tjusigt att titta på. Och att få in ett par stopp på väl valda ställen är också viktigt. Vi stannade i gulliga Norrkvarn där vi satte oss på bryggan och korkade upp mammas hemgjorda vinbärsmust.

 

Niklas har blivit beroende av mammas must. Liksom typ alla mina kompisar som testat den. Så satans smarrig! Hon har blivit någon slags must/sylt/saft/marmelad-expert, på onsdag ska hon sitta hela förmiddagen i lokalradion och ge tips om hur man gör såna saker bäst. Mamsen, hon e rolig hon. Alltid massa nya projekt på gång.

 

I Norrkvarn har de byggt upp en superfin miniversion av Göta Kanal, där kidsen kan leka och slussa fram båtar. Glömde att placera ut Niklas i bilden så ni ser hur litet allt är, men det röda huset till höger går en väl till knäna ungefär. Så får ni ett hum. Den gröna draken som lurar i vattnet bidrar väl också till att ni inser att detta inte är den verkliga Göta Kanal. Hursom, Igster kommer ju ÄLSKA att röja runt här om ett par år!

 

Norrkvarn bjussade också på vääärldens sötaste små stubbstugor! Man kan faktiskt hyra dem och bo där. Så jäkla rolig idé! Niklas (som är ett inbitet Sagan om Ringen-fan) trivdes som en hobbit i sin håla.

 

Cykelturen avslutades i Sjötorp där vi käkade middag med mormor och bonusmorfar. Och hittade en gigantisk båt! Kan verkligen rekommendera att cykla längs Göta Kanal, det var så sjukt mysigt. Lagom jobbigt (läs: typ inte alls, vilket jag tycker e perfekt he he) och TOKvackert.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen