Mwaah!

Girls! I hear you. Tack för all input på förra inlägget, mer styckeindelning it is! När vår nya sajt lanseras kommer bloggen även mobilanpassas så att den ska bli mer lättläst i telefonen. Men gör såklart allt jag kan redan nu för att ni inte ska hoppa över de långa inläggen. Vill ju inte att ni ska missa när jag anstränger mig för att vara lite smart ju. ;-)

 

Måste säga (notera styckeindelningen!!!) att sen jag själv började blogga har jag fått en så sjukt stor respekt för just...bloggare. Man fattar inte riktigt hur mycket tid det tar förrän man själv försöker sig på det. Man vill ju gärna slänga upp ett par inlägg varje dag. Till dem ska det finnas en eller flera bilder, som ju helst ska vara lite fräsiga. Och sen ska man ha nåt å säga också. Inte det lättaste.

 

Försöker häva ur mig nåt vettigt (?) sisådär varannan dag, så att det inte bara ska bli en sån där "idag åt jag en göttig frulle å sen gick vi en promenad"-blogg. Där man bara berättar vad man gör, inte vad man tänker. Gillar själv en blandning av högt å lågt, så jag försöker åstadkomma det här.

 

Eftersom det är så rackarns mycket annat som ska hinnas med i detta liv, så har jag dock (för att inte slå knut på mig själv) kommit överens med, tja - mig själv - om att ett inlägg om dagen räcker. Vet att det är absolut minimum, och att det är många av er som bett om att jag ska uppdatera oftare, vilket jag ÄLSKAR såklart! (Finns ju inget härligare än att höra att ni gillar att hänga här, och vill ha mer. *megasuperduperglad*) Men eftersom det är trettiosjutton andra prylar som också ska hinnas med så får ett inlägg om dagen vara ok, mer än det är en bonus. Så måste jag se på det (i alla fall just nu) för att inte bli stressad. För jag vill att bloggen ska fortsätta kännas skitkul att skriva, inte bli ett stressmoment.

 

Vill ni få fler bilder/uppdateringar osv så får ni gärna börja följa mig på Instagram, där hittas jag under @vanja_wikstrom. Och prenumerera på YouTube-kanalen som hittas här

 

Hoppas detta styckeindelade inlägg var skönare för era ögon. Love you! ♥

5 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Mycket bra med styckeindelningen Det blir verkligen mycket lättare att läsa på mobilen. Älskar dina tips och momspo. Massa kramar
Mer än 7 år sedan
Toppenbra med styckeindelningen!! ;-)
Det är just blandningen mellan högt och lågt, tips och dagens momspo blandat med reflektioner om allt möjligt, som jag älskar med din blogg. Så fotsätt som du gör med det :-) Kram!
Mer än 7 år sedan
Angélica: Jiiipiiie för att du tycker det! Hurra! :-) Stor kram!

Sandra; TACK så himla mycket för din fina kommentar, superkul att du följer kanalen också. Och vad bra att du upptäckte att arkivet inte funkar, har inte haft en aning om det. För det gör det inte. Har mailat vår teknikadmin som ska fixa det asap. Så det borde funka igen på typ måndag eller tisdag. Kul att du vill grotta ner dig i arkivet. :-) Innan jag blev preggo var denna blogg vår GlamMom-blogg, men jag tog över den någon gång i augusti 2013 tror jag. Så innan dess är det mest företagsprylar, kanske inte superspännande. Bara så du vet. :-) Kram! <3
Mer än 7 år sedan
Hej! Tack för fin läsning och härlig inspo. Jag hittade hit för första gången när du väntade Iggy. Jag väntade min dotter samtidigt och googlade gravidbloggar. Fastnade direkt! :) Följer även din youtube-kanal. Men då jag är rätt ny på din blogg vore det ju kul, som alltid i bloggar, att kika i arkivet. Men det funkar inte!? Väljer jag tex juni 2012, händer ingenting alls. Spelar ingen roll vilken månad jag väljer. Är det fel hos mig eller på er hemsida? Jag vore ju himla glad om det gick att läsa även där.

Tack igen för att du bidrar med mycket inspiration på massa sätt och vis!
Mer än 7 år sedan
Kanoninlägg :) såå roligt att följa din blogg!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen