No more felköp!

...det har jag lovat mig själv. Ska jag plocka med mig nåt hem från nån butik ska det tamejsjuttsingen kännas 100% TOKbra. Minsta tvekan = köpstopp. Vill vara en sån där fräsig person som har 30 perfekta plagg i garderoben, istället för 300 halvbra. Är väl inte riktigt där än får jag erkänna, men det är ju aldrig för sent att börja försöka tänker jag. Hursom, ett bra tecken på att nåt är ett riktigt perfekt köp är när man börjar använda det direkt; samma dag eller dagen efter. Och - tadaaa! Loppisväskan åkte på axeln i dag. Så den är definitivt inget felköp. Jag klappar härmed mig själv (och Instaföljarna som gav så finfina råd) på axeln.

 

Man kan inte ha den tvärsöver kroppen (och få armarna fria), vilket såklart är ett litet minus för en mams som ska ratta bebis, barnvagn och gudvetvadmer samtidigt. Men, let´s face it girls, det som är snyggt är inte alltid praktiskt. Det får gå ändå. Vi är ju vana att lida för vår fräsighet. Typ: klackar, snygga men obekväma snitt på kläder, hår som ska rakasplockasvaxas, smink som kladdar, lockat hår som raknar... Hmm. Shit vad meckigt det lät nu då. Man kanske ska ta å bli karl? Nä, fy vad tråkigt! "Vad ska jag ha på mig i dag månntro? Byxor, byxor eller byxor? Eller ska jag spice:a upp dagen med.....kortbyxor?!". Typ så är det ju för de stackars männen. Det kanske är mer obekvämt att vara kvinna, men fan så mycket roligare. 

 

Blommorna var till en vän, jag å Piggly var nämligen på fyraårskalas i dag (oroa er inte, själva födelsedagsbarnet fick nåt skojigare än rosa blomster ;D). Så jag är hög på socker och HELT utmattad just nu. Barnkalas är...intensiva. Phu. Men det var jäkligt trevligt, det var hos en kompis jag inte sett på flera år, så det var sjukt kul att hänga med henne och hennes kids. Hon bjöd på magiskt goda persiska läckerheter, och som vanligt när man ätit hos henne så skickade hon med en ordentlig matlåda av ens favoriträtt hem. Väldigt lyxigt. Funderar faktiskt på om jag ska ta och snacksa lite på den där toksmarriga kycklinggrytan som ligger å göttar sig i kylen. Lite nattamat liksom. Jupp, så får det bli. Over and out!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen