Piggly-plåtning!

Idag hade jag och Piggly finbesök. Vi fick nämligen påhälsning av en väldans trevlig trio från det sjukt inspirerande nätmagasinet The Way We Play. De tog en massa bilder på moi, Piggeloni och vårt hem, och inom inte alltför länge dyker resultatet upp i avdelningen Smalltalk på deras sajt. Där intervjuas mammor som de tycker är inspirerande (tack å bock!), varvat med TOKSNYGGA (ni måste in å kolla!) bilder på dem och deras hem. Jag å grodis e i fint sällskap, andra som intervjuats är Frida Fahrman och Elin som grundat Stylein.

 

Fotograf-Linda charmade Igster på nolltid. Ska bli så himla kul att se bilderna, otroligt lyxigt att få fräsiga pics på sin lilla bebis. Det är Linda som plåtat mycket av det som finns på The Way We Play, och SATAN! ...säger jag. Så jäkla fina bilder på alltifrån coola mammor å bebisar till mode, inredning och mat. TOKinspirerande sajt måste jag säga. Ni måste svänga förbi, det är som ett livsstilsmagasin fullproppat med inspo, fast nischat till föräldrar. Love it. Nya favvon!

 

Älskar såna här initiativ, mycket som är riktat till föräldrar och/eller mammor kan ofta vara lite snuttigt och rätt töntigt. Kännas lite..."ofräscht", typ. Men, precis som GlamMom vill ta bort fulstämpeln på mammakläder och amningsbh:ar, så tar den här sajten bort allt vad töntigt heter på föräldrafronten. Tummen upp för det!

 

Men. Jag e lite nojig. Detta var första gången någon tog kort på mig i RAKT hår (löjligt att noja över det kanske, men så löjlig e jag), och jag är fortfarande inte 100% bekväm i frippan. Tycker den är kalasfin men har inte riiiktigt bott in mig än. Kom ihåg att jag har över ett decennium med lockar bakom mig. Så nu har jag lite ångest över att jag var stel å konstig. Tog på mig läppglans också för att vara lite extra fräsig, och det gjorde att jag inte kunde pussa på Piggly när de plåtade. Så nu har jag lite ångest över att det OCKSÅ fick mig att verka stel. 

 

Kikade på de andra som varit med i samma avdelning i magasinet, och de ser ju sååååå avslappnade ut. Pussar på sina bebisar! Bekväma i sina frippor! Gaaaahhh. Nåväl, det blir nog jättebra. Med en sån rackarns duktig fotograf så hittar de nog några shots där jag ser normal ut. Och egentligen spelar det ingen roll. För om Piggly e med på bilden så kommer ingen titta på mig ändå. Ha ha. Ok, nu e det dags för middag, och dags att sluta noja. #lyxproblem

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Anie: Tack snälla! Du kan se precis hur håret ser ut alldeles snart, live. :-) Kommer posta en video på min youtubekanal (YouTube.com/vanjawikstrom) i morgon, där ser du det både bakifrån och framifrån och från sidan och allt möjligt. :-) Det är kortare bak än fram, tycker det är fint med en lite så "tippad" page. :-)
Mer än 6 år sedan
Jag tycker du är jättefin i hårt och har själv tänkt klippa det så efter att länge funderat på att klippa det lite kortare. Men jag undrar ifall du skulle kunna ta en bild bakifrån så man får se hur det ser ut där :)
Mer än 6 år sedan
Du har inget att oroa dig för! Lika vacker i rakt hår är du :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen