Vändningen!

Hallelulija! I dag HÄNDE det! Den berömda Vändningen. Som ni vet så e Piggelini inte överförtjust i att ligga på mage, det går max några minuter åt gången, och under dessa minuter knorras det vilt. Hursomhelst, så körde vi i alla fall lite mage i dag. Och VIPS! ...så händer det. Snabbt som blixten så snurrar han över på rygg! Jag var tokförvånad, blev löjligt glad och kvittrade lika lyckligt som en kolibri på speed. Och så la jag ner honom på mage igen - och då rullade han över en gång till! Woop woop! Så jäkla skoj att se. Tänk om jag hade vänt ryggen till eller donat med nåt annat och inte kollat på Piggly. Är så himla glad att jag verkligen fick vara med och se när han druttade över. Helt sjukt vad man blir exalterad över såna här saker som mams. Har inte direkt grottat ner mig i fenomenet ryggvändande bebisar tidigare. Men precis som med allt annat (jupp, ALLT - tom bajskonsistenser...) så blir det faktiskt spännande när det är man själv som styrt upp den där lilla bebisen. Precis som det ska va, antar jag. Kommer i alla fall lägga mig lite extra glad i kväll, och vänta med spänning på om han upprepar detta mästerliga konstycke (såja mamman, lugna ner dig nu) i morgon.

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Å hurra! Man får vara löjligt stolt :-) Vår dotter blir 4 mån om en vecka och vänder nu från rygg till mage men ännu inte från magläget. Men faktiskt gillar hon magliggandet mer nu när hon själv vänder. Tror det dröjer innan hon vänder till rygg då hon inte gör några som helst försök till det. Tänk så olika barn kan vara! Iggy är urgullig!
Mer än 7 år sedan
Haha, visst är det underbart att följa dessa framsteg?! Så små, men ändå så himla stora och viktiga. Vi väntar fortfarande på att vår lille plutt ska göra vändningen, men njuter så länge av att han börjat greja med sina fötter vid blöjbyten. Så jädrans gulligt! På tal om gulligt... Iggy är fööööör söööööt, honom har ni styrt upp väldans bra!!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen