iLättnad

Eftersom min iPhone fått för sig att börja välja lite när den vill och inte vill bjussa på ljud, så var det dags för den att gå till de sälla jaktmarkerna och införskaffa en ny. Och i går damp den ner, denna nya trotjänare. Mycket tjusig i vitt och guld. Men...

 

...den e ju helt naken! Eftersom min förra var en 4s och detta är en 5s så funkar ju inte mitt ääälskade Hello Kitty-skal längre. Buhuuu. Så mycket vardagsglädje den glittriga lilla rackaren har skänkt mig. Men nu är det alltså dags att uppdatera på skalfronten, och jag kikade lite på stan i går efter nåt som kunde bli en värdig ersättare, men det fanns nada. Kittyn köpte jag ju i mobilutsmyckningarnas mecka Tokyo, och man kan väl säga att Estocolmo ligger lite i lä vad gäller utbudet på kreativa mobilattiraljer. Någon som har nåt tips på var man kan hitta nåt skoj? Jag vill inte ha nåt stilrent och vuxet. Nä, tänk 8-årig tjej istället så förstår ni lite mer mitt mobilskalsideal. Tror jag får ränna runt lite på Etsy.com . Där dyker det nog upp nåt. Fortsättning följer!

5 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Hej! Gå in och kolla på Dhgate.com, riktigt bra grejer och fraktfritt. Har köpt en massa bröllopsgrejer och Wall stickers där :) Tack för en bra blogg! Kram Madde
Mer än 7 år sedan
Skulle också tipsat om fyndiq, ofta bra priser där och dom har fri frakt med jämna mellanrum! Denna kanske skulle passa (förutom att den inte glittrar):
https://fyndiq.se/product/161465-flipfodral-iphone-5-ormskinn-rosa/

Den matchar ju i alla fall både ditt hår och dina älskade väska! ;)
Mer än 7 år sedan
På Fyndiq.se finns det massa mobilskal :) Du kan ju testa att kika in, det kanske finns något som är rosa och glittrigt nog :)
Mer än 7 år sedan
Jenny: Ååå, tack! Kollade där direkt, såg massa fint! Tack för ett kanontips! <3
Mer än 7 år sedan
Du kan også sjekke ut nettstedet http://society6.com De har mange flotte gjenstander, og ikke minst glitter!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen