Lodgehäng!

I dag var vädret sisådär, så då packade jag och Oliven in kidsen i bilen (jupp, på det där trafikpolis-impopulära sättet igen...) och drog till Surfers Lodge. Unnade oss smarriga capposar medan kidsen ålade runt och charmade personalen.

 

Ålare nr 1!

 

...och ålare nummer 2! Som ni vet är ju Piggly (fortfarande) inget fan av att ligga på mage. Men! Av någon lurig anledning så går det finfint när han gör det på den här kudden på lodgen. Han kanske är en blivande jeansfetischist? Vad vet jag, funkar gör den i alla fall, den här kudden.

 

En lunch slank ner också. Blev två förrätter för min del, älskar att äta så; två mindre portioner av något istället för en större. Då får man ju smaka på mer liksom. Alltid härligt. Och på tal om härligt; jag tog en carpaccio och sen denna utsökta darling. Den låter så konstig när man ser den på menyn, men den är LJUVLIG. Och tokenkel att styra upp hemma själv. Så här kommer ett litet tips om ni vill ha en annorlunda förrätt att bjuda på någon gång, som är skitgod och superlätt att göra. Ta lite philadelfiaost och forma till en puck. Bred över tomatmarmelad. Toppa med färskriven ingefära, och sprinkla på lite koriander. Voilà - en förrätt som impar (en smaksensation faktiskt!) utan att vara jobbig att få till. Perfekt för stressade föräldrar ju. ;-) Lova att testa - detta är så jäkla smarrigt!

 

Mister Lodge himself skålade med oss från väggen. Fina Lasse. Vilket fantastiskt ställe han styrt upp. ♥

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen