Loppissöndag!

Eftersom denna värmebölja behagade stanna kvar även i dag, inleddes denna söndag med brunchtallrik på uteservering, mitt i pangsolen. Kan inte alla dagar börja så?

 

Sen flanerades det runt en hel del. Slank till exempel in en kortis på Bruno Vintage Market. Är ju en loppisråtta av rang, och på Bruno har jag såväl stått själv å krängt prylar, som hittat finfina fynd som fått följa med hem. Och i dag var en riktig turdag, för jag hittade inte bara ett utan två fantastiska nya darlings som kommer trivas alldeles utmärkt hemma hos oss.

 

Nämligen dessa skönheter! De svarta är från Whyred (äääälskar deras pjucks!) och de blågröna (toksnygg färg, kommer inte riktigt fram på bilden dock) är från & Other stories. Tillsammans har dessa snyggingar förmodligen gått loss på runt 5 lax, men vet ni vad jag fick dem för (efter lite prutande såklart, hör liksom loppisvärlden till)? Håll i er nu! *trumvirvel* Tvåhundra spänn! Gaaaahhhh! Det är fynd som dessa som gör att jag äääälskar loppisar. Eller "vintage-marknader" som det ju gärna kallas nuförtiden. 

 

Nöjd sommar-mama! (Linnet är för övrigt också ett loppisfynd från förra sommaren. Tror jag betalade 20 pix. *älska älska loppisar*)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen