Mina bästa bebistips!

I går var det regnigt å trist här i Portugallien, så då passade jag på att spela in en video där jag tipsar om mina 7 bästa bebisfavoriter! Alltså: såna produkter som jag tycker varit kalasbra när man styrt upp ett kids. Kolla in klippet och dela gärna med er i kommentarsfältet av sånt som ni tyckt varit oumbärligt, så sprider vi favvisarna vidare till andra mamas and papas som behöver lite guidning på bebisgrejsfronten. (För vem gör inte det? Har nog aldrig blivit översköljd med så många "livsnödvändiga" prylar som när man var preggo...)

7 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Vagn, Babybjörn babysitter, napp...
Mer än 7 år sedan
Vår Emmaljunga Super Nitro är det allra bästa vi har. Den är med jämt.
Funkar på asfalt, i butiker och mitt i skogen. Behöver inte ens låsa hjulen när jag drar runt på leriga stigar.
Och eftersom vi bor så trångt agerar liggdelen spjälsäng på nätterna, den har gungfunktion dessutom. Vi hade en spjälsäng men den användes aldrig, vagnen är tydligen mycket skönare :)

Och så babysittern, denna pryl värd sin vikt i guld många gånger om. Mitt bästa tips på den fronten är att köpa en med handtag så att man lätt kan flytta omkring den med bebis i. Min drar jag runt på en del, han får hänga med när jag duschar, när jag lagar mat och lite allt möjligt. Vår är från Carena, rekommenderas starkt :)
Mer än 7 år sedan
Stokke tripp trapp stol med newborn set är grymt bra att ha! Vår dotter på 3 månader sitter alltid i den när vi äter och är supernöjd hela tiden. Hon sitter i vår höjd och kan vara med på ett helt annat sätt än annars. Dessutom har hon en leksak som hänger på den som hon kan prata med! Den funkar från födseln och sen byter man bara ut sitt/liggdelen till en bygel när hon blir ca 6 månader så den funkar att växa i! Klart värt pengarna och som sagt man kan ha den i flera år!
Sen använder vi också babynest och det tycker jag också är jättebra! Barnet känner sig trygg och sover bra! Vår dotter har legat i sin direkt på BB och sen mellan oss! Nu ligger hon i egen säng fast fortfarande i babynestet så hon känner igen sig! För oss har det aldrig varit några problem med att få henne sova i egen säng.
Amningskudde är också grymt skönt att ha! Underlättar vid amning och barnet kan även lära sig att sitta med den som stöd när hon blir lite större.
Mer än 7 år sedan
Tack för en toppenvideo! Har en månad kvar till BF och börjar nu bli nervös om vi har de "rätta" grejerna :/ Utöver tips på det ni har använt mest vore det även kul att se tips på det ni använt minst!

:D
Mer än 7 år sedan
Bärsele! Min son har velat bli buren väldigt mycket och bärselen har varit helt underbar att ha. Först hade vi en vanlig baby björn och nu har vi en ergobaby. Helt perfekt med närhetstörstande bebis och samtidigt skonas min rygg och jag har två armar fria. Love it!
Mer än 7 år sedan
Hej!

Nör kommer inlägget om amning/ersättning? Nyfiken på hur du gör! Har själv en tre månaders bebis som jag knappt ammar längre.
Ha en fortsatt trevlig vistelse i Portugal:) you rock!
Mer än 7 år sedan
MaxiCosin är tillsammans med vagn det viktigaste och bästa vi har till vår lille plutt, guld värd! Ett tips från oss är att vara väldigt noga med vagninköpet. Dyrast är inte alltid bäst, men snåla inte på just denna viktiga investering. Tänk igenom ERA behov och vilken livsstil ni har som föräldrar. Sen är det bara att gå på magkänsla gällande både funktion och utseende. Sen måste jag tipsa om babysitter - så himla bra att ha och enkel att flytta runt i hemmet beroende på vad man gör. Ett annat, lite mjukare tips, är att lita på sina instinkter och (återigen) magkänslan när det gäller att ta hand om sin lille bebis. Inga andra känner er bebisen så bra som ni!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen