Park life

Både jag och Niklas har sjukt mycket att ratta med just nu, på alla möjliga plan. Därför var det himla härligt att ta en paus idag, dra ut på gräset i det fina vädret och bara VARA i en timme. Piggly hakade på förstås.

 

Magiskt väder! Högsommarfeeling.

 

Piggly trivdes finfint i gräset. Så jäkla mysigt att bolla runt med honom på picknickfilten. Ser fram emot några lugnare veckor i sommar där vi ska kunna spendera en hel dag (eller flera) såhär, och inte bara en timme. Men denna timme var guld värd. Kändes nästan som att vi varit på semester.

 

Bonusbild på El Piggelino!

 

Det här med att ta fräsiga bloggbilder är inte alltid helt lättkirrat kan jag avslöja. Detta var ett försök att få med mig själv, min solande fästman och mitt lekande barn i en sån där härlig "shitoberto vad de har det mysigt då"-bild. Gick väl sisådär va. Yours truly kom med i alla fall, så får ni nöja er med Pigglys och Niklas händer. (Mental note: practise group selfies.)

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Mysigt ni ser ut att ha det! :)

På lördag ska jag och min lilla familj åka till junibacken. Jag undrar om du har nå mera tips på vad man kan göra när man ändå är i stockholm. Gärna något barnvänligt och som inte kostar multum. Det kan vara allt från mysiga picknickparker till något gott lunch/fikaställe där man får plats med dubbelvagn.Vilka är dina smultronställen?
Kanske ska man ta en tur förbi glammom butiken?
Skriv gärna svar här, i min blogg eller i ett inlägg om du vill tipsa andra också.
Kram Nathalie
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen