Skötväskan har landat!

Wooohooooooo! Nu går det ääääntliiiigen att klicka hem min megasuperduperfräsiga skötväska (den hittas här)! Ni är himla många mamas därute som frågat efter denna raring efter att ha sett den stajla loss här i bloggen, så jag lovade ju att tipsa när den landat i shoppen. Jag fick min i julklapp av Niklas (läs det inlägget här om ni e nyfikna) och det var love at first sight. Den är så satans snygg, och precis lika praktisk. Håller stilen lika bra som den håller reda på nappar, flaskor, skötbädd med mera med mera. Tycker skötväskor överlag är ett ganska sorgligt kapitel designmässigt, lite samma som med amningsbhar (innan GlamMom styrde upp dem såklart ;-D); praktiska men inte så rackarns skojiga att titta på. Och ska man nu kika på den här väskan varenda dag i flera år, så är det ju härligt om den kan få vara lite fin tycker jag. Vardagsglädjen, ni vet. ;-) Det är precis såna här fantastiska produkter som vi vill kunna erbjuda på GlamMom, så därför är jag också extra stolt att vi får vara exklusiv återförsäljare av denna darling. Vi har använt vår i fyra månader nu, och ju mer man sliter den, desto snyggare blir den. Den är en riktig favorit och kommer hänga med i vår familj lääääänge. Det följer ju med en axelrem, så när kidsen blir större och inte behöver vagn lika ofta så får den fortsätta stajla loss på axeln istället. Vi har den i cognac eftersom det passar så bra ihop med vår Joolz-vagn, men väskan finns även i svart. Här kan ni läsa mer om den, och se fler bilder! Och har ni några undringar om den så är det bara att fråga på!

7 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Anne: Hmm, vet inte exakt, maila till [email protected] så kan de mäta en åt dig! :-)

Bea: Men HALLÅÅÅÅÅ vilken snubbe! Han får MVG, guldstjärna OCH plus i kanten! Vicken present, gulle honom! Och du är med allra största sannolikhet en riktig rackarns kalaspingla som har en sån härlig kille. Kommer bli världens mysigaste lilla familj! :-)
Mer än 6 år sedan
Jag släpade med min man idag till er fina butik för att titta på väskan efter att ha dreglat över den här på din blogg. Där och då kläcker han ur sig att jag får den i present om jag ville. Jaaaa blev så glad!!

Bästa väskan, från bästa butiken, given av bästa mannen :)
Mer än 6 år sedan
Vad är det för mått på denna skönhet?:)
Mer än 6 år sedan
F: Vad GLAD jag blir! :-) Och härligt härligt att killen också gav tummen upp! Ni kommer älska väskan, och den blir verkligen bara snyggare ju mer man använder den. Gör en glad varenda dag! :-) Kram!
Mer än 6 år sedan
Jag belönade mig själv med en sådan i helgen efter jobbet, jag nästan sprang till er butik och sen hoppade jag hem av lycka! (Och min pojkvän blev nästan lika glad han när jag kom hem med den!) så fin, och älskar att den passar oss båda lika bra!
Mer än 6 år sedan
Sofia: Jupp, det ingår! Det är en supermjuk skötbädd som man kan fälla ihop och lägga i ett skötbäddsfack i väskan, fästs med en läderdetalj. Till och med skötbädden är skitsnygg, ha ha! ;-)
Mer än 6 år sedan
Fantastiskt vacker väska. Ingår liggunderlägget man ser på den svarta väskan?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen