Värmebölja!

Men HJÄLP vad varmt det är! Helt fantastiskt såklart, i går utnyttjades vädret till max. Inledde med grötfrulle och solgul apelsinjuice på uteservering.

 

Så fort jag knäpper en bild på käk så snappar Niklas åt sig mobilen och tar en bild på mig MED käket. "Det blir mycket roligare att titta på då" säger han, som AVSKYR fina matbilder/blombilder/allmänna-men-okejrå-kanske-rätt-intetsägande mysbilder. Kommer det upp såna i hans feed tar han bort användaren bums, jag skojar inte. Han tycker de är helt ointressanta. Och de är de nog, men de är ju så myyyysiga! Ha ha. Jag vet att det finns folk som målar krigsmålning, spottar i nävarna och gör sig redo för fajt när Instagram besudlas av frukosttallrikar och blombuketter i den där satans daggvasen. Och jag kan hålla med till viss del, baaaara såna bilder är ju inte så spännande. Men lite då och då är de välkomna tycker jag, det inspirerar. Men hursomhelst, nu åkte ni i alla fall på en morgontrött Vanja på bilden, plus en cyklist och en solglasögonherre. Visst blev bilden myyyyycket roligare att titta på? (Läser Niklas detta kommer jag inte få någon mat i kväll.)

 

Efter frullen slank jag hem med en sovande Piggly å körde ett jobbpass. Som ni ser så skojade jag inte när jag sa att jag tycker långkjolar är det bästa sommarplagget ever. Tredje dan i rad med värmebölja, tredje dan i rad för Vanjapanja med lånkjol. I love långkjol, skulle man kanske kunna säga.

 

Man skulle också kunna säga att jag tydligen är världsbäst på att matcha håret, huden, bhn och linnet. Och kanske även kjolen litegrann. Ljusrosa från topp till tå! Jag jobbar hårt på att vara en förebild för att ljusrosa hy kan vara preciiis lika fint som gyllenbrun. He he. Akta dig Gisele Bündchen, snart tar jag och mina Nicole Kidman/Gwen Stefani-bleka jäntor över! Eller nåt.

 

Efter en intensiv datorsession hemma med sovande bebis, så slank vi ut igen när Piggeloni vaknade. Plockade upp en skål acai med massa god frukt på vägen, och planterade oss på Katarina kyrkogård.

 

Där fick en nöjd bebis hänga med en minst lika nöjd moster Mini. Jollrande Iggy på picknickfilt var för övrigt bland det mysigaste jag varit med om. Kommer bli många fler såna tillfällen i sommar hoppas jag. Så sjukt härligt att kunna vara ute och hänga i skuggan utan att frysa. En ovanlig företeelse här hemma i Svedala, även på sommaren. 

5 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Matilda: Jaaa, acai är SÅ gott! Jag köpte min på detta ställe på Folkungagatan: http://cykelcafe.se/ Superbra! Finns också acai på 675/4 på Nytorgsgatan (654.se). Käka på nu! :-)

M: Nejdå, bli inte orolig. :-) Jag täcker bara för när Piggly annars skulle få solen rakt i ansiktet. Men jag kollar till honom jätteofta, och lämnar alltid ett hål. Jag är medveten om övertäckningsgrejen, men var faktiskt inte det i början. Blev uppmärksammad på det av en bloggläsare och är supertacksam för tipset. Jag gillar att ni bryr er. :-) Tack å stor kram!
Mer än 7 år sedan
Åh, vart köper du acai skål här i Sthlm??!!
Hoppas på svar :D KRAM
Mer än 7 år sedan
Här kan du läsa. Blir helt uppjagad när jag ser mammor/pappor som täcker för öppningen, vagnen med en filt. Livsfarligt!

http://www.metro.se/nyheter/experter-varnar-tack-inte-over-barnvagnen-med-filt/EVHnev!OvdHQXNHZuF2A/
Mer än 7 år sedan
Hoppas du inte täckt över hela babyskyddet med filten. Hur tunn den än är så blir det. Otroligt kvavt om inget syre tillåts cirkulera in. Speciellt om det är trettio grader varmt ute. Det går snabbt när der väl sker... En kommemtar från en medsyster som bryr sig!
Mer än 7 år sedan
Grattis på namnsdagen!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen