Dagens Momspo!

Sammetsleggings / Butik i New York

Pjucks / Whyred

Avklippt linne / V Ave Shoe Repair

Tröja / Butik i New York

Halsband / Fått av mamsen

Leopardjacka / H&M

Keps / Hattbaren

Solbrillor / Loppisfynd från New York (värst vad mycket NY det blev i dag då, känns ju fräsigt!)

Cappuccino / Drop Coffee (SATANS god - kaffeperfektion!)

 

3 x småskämmig mamma, ni anar inte hur pinsamt det är att ta dessa outfitbilder. Jag slinker alltid in i någon gränd där det ser ut att vara tomt på folk, för det går inte att inte känna sig lökig när man står å knäpper dessa pics. Men vad gör man inte för att få till en Dagens Momspo? Älskar ju själv att se såna här bilder på damer vars stil jag gillar, så jag fortsätter såklart skämmas så länge ni vill se mina outfits! ;-)

 

Älskar den här jackan! Fick stjärnor i ögonen så fort jag fick syn på den, och vi har varit bästisar sen dess. Livar upp vilken dag som helst. Mer leopard åt folket!

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Du är en stor inspiration för både mig & minnpojkvän, vi väntar barn & vill föda med planerat kejsarsnitt. Men jag har ett "problem". En väldigt nära vän till mig, försöker göra allt för att trycka ner mig för att jag vill ha kejsarsnitt, hon säger "ehh nä jag skulle aldrig föda på det viset, för det är inte ens ett sätt att föda, jag vill föda så naturligt som möjligt, nej man får inte planerat kejsarsnitt" osv osv. Jag blir så ledsen & trött för att hon inte kan förstå mig :( Varför är folk så fräcka att ens vilja kommentera val av förlossning :S Hur tacklade du & Niklas sådana personer? Kram
Mer än 7 år sedan
Hej.
Jag är lite nyfiken på hur du ser kring äldre mammor?
Hur kommer det sig att du ville vänta så länge? Ser du inga nackdelar med det, t ex att du kanske inte hinner träffa barnbarn eller se dem växa upp?
Tidigare i din blogg skrev du att du ett tag funderade på om du ens ville ha barn, vad sa Niklas om det då? Hade ni fortfarande varit tillsammans idag om du inte vela ha barn överhuvudtaget?

Skulle vara kul i höra lite "varför" du väntade så länge :)
Mer än 7 år sedan
Älskar dagens momspo :) Jag blir alltid så himlans glad av att kika in här hos dig och din fina familj. Du gör ett grymt jobb med bloggen. Och visst är det underbart med vårsolen :)

Kram finis!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen