Dagens Momspo!

I dag var jag ute å rastade nya tjusiga snakeskinväskan. Passade på att klämma in en Dagens Momspo!

 

Leggings / H&M
Pjucks / Din Sko
Jacka / Carin Wester
Halsduk / H&M
Mössa / Loppisfynd
Väska / H&M

 

Börjar bli sjukt trött på leggings nu, om jag ska vara ärlig. Jag föredrar jeans med låg midja, vilket innebär att linningen skaver på kejsarsnittsärret. Inte så bekvämt, så det funkar bara att ha jeans i kortare perioder. Därför är det leggings för hela slanten som gäller för tillfället. Hoppas dock på att bli en jeansbärare igen inom kort, jag ääääälskar jeans. Kjol å klänning finns ju såklart som alternativ, men varje gång jag står å fingrar på nåt sånt plagg i garderoben så slutar det alltid med att jag tittar ut genom fönstret och ryser för att det ser så kallt ut. Så klänning/kjol har hittills gått bort, mina stackars ben är inte så förtjusta i att frysa.

 

Jag passar på att bjussa på den här bilden också, för man älskar ju själv att få se sånt där som liksom finns bakom den perfekta bloggbubblan. Ni inser väl att det går typ en triljard såna här bilder på varje snyggselfie va?

 

Men eftersom det känns lite trist att avsluta inlägget med att bränna fast en sån där rackarns fulingbild på era stackars näthinnor, så får detta tjusiga foto avrunda. Jag, Piggelini, vår Joolzvagn å megasnygga Katarina kyrka. En finfin kombo.

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Carolina: Det gör det, men tyvärr är jag inte så förtjust i hög midja. :-/
Mer än 7 år sedan
Funkar det inte med jeans med hög midja?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen