Dateday!

Eftersom mormor var i stan och det gick så himla bra med barnvaktandet igår, så blev det som så att datenighten fortsatte, och mynnade ut i en dateday i dag. Himla härligt! Den spenderades på Clarions Elements Spa. Jag har nämligen fått en spadag där i 35-årspresent av världens bästa partner in crime-Malin, så den passade vi på att utnyttja. Och satans vad mysigt det var!

 

Såhär nöjd ser man ut efter att ha badat, bastat och njutit av en helt ljuvlig 50-minutersmassage! Massage är bland det lyxigaste som finns tycker jag, och med två månaders sömnbrist i kroppen var det om möjligt ännu härligare än vad det någonsin varit tidigare. Varenda cell i kroppen dansade runt, så kändes det. Magiskt skönt.

 

Tanken var att vi skulle dit, mysa lite, få massage och sen gå hem. Men det var så himla härligt, och mormor å Iggly var så himla nöjda på sitt håll, att vi stannade å hängde där hela dagen. Två bastuomgångar hann det bli, och när vi blev för varma gick vi ut å hämtade is för att kyla ner oss. Och sen stekte vi vidare.

 

Spat var superhärligt, rekommenderas! Hade inte varit där tidigare. De har en fantastisk inomhuspool som fortsätter utomhus, så att man kan sitta och skvalpa i den friska luften, och kika ut över kolonilotterna och Årstaviken. Sjukt mysigt. Bra size på stället också, inte för stort. Små span är bäst tycker jag, då blir det inte för mycket folk. 

 

Men kolla här då! Är vi på Södermalm eller i Portugal kan man ju undra? Vädret i dag var ju heeeelt fantastiskt, varmaste hittills! Och spat har en terrass i söderläge, så där kunde man ligga i bikini (!) och njuta av solen utan att frysa det minsta. Helt galet. Så där låg vi lääääänge, och kände att vi var på solsemester. 

 

Lunch i solen fick det bli. En rackarns god halloumiburgare med riktigt frasiga pommes. 

 

Att ligga å hålla handen nybastad, nybadad, nymasserad och nyäten ute på en pangsolig terrass = kundeintehaftenbättrefredag. På hemvägen började vi prata om Piggly. Vi funderade kring om han undrade var vi varit hela dagen och om han skulle bjussa på ett leende när han insåg att vi var hemma. Och då small saknaden till i bröstet. Jag började tänka på hur mysigt det är att krama hans lilla bebiskropp, hur goda hans små kinder är, hur söta hans fina jollringar låter, hur hjärtekrossande vackra hans pigga mörka ögon är och hur mycket kärlek som sköljer genom en när man är i hans närhet. Och då blev jag så himla längtig. Och det var SÅ mysigt att få bli just det - längtig. Så när jag kom in genom dörren här hemma, så fiskade jag upp honom och satt å gossade å snusade å vaggade å kramade längelängelängelängelänge. Och fick ett leende. ♥

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Nämen åh vad mysigt!! Vilken fin tatuering niklas har förresten!! Vad symboliserar den? Tycker det är så intressant med historier bakom tatueringar :D
Mer än 7 år sedan
Åh så härligt det lät och såg ut!!!
Mer än 7 år sedan
Alltså HUR fina är inte ni tillsammans. Super duper fina! Ni verkar så kära (från det lilla man sett från vfv och här iallafall!:) Så mysigt att se! Och Niklas tatuering <3 nu låter jag som en liten tonåring. Men jag är faktiskt 26;) Men du vanja, utstrålar verkligen så mycket härligt! Och jag blir så glad av att ni verkar så omtänksamma och verkligen gilla varandra. För de mesta man får höra (från de som varit tillsammans några år)är ju typ att det blir vardag. Bla bla.. Men ni ger allt lite hopp om att även om det är vardag och man levt ihop länge. Kan man ha det himla mycket mys ändå!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen