#familj

Just nu ligger vi alla tre i soffan å kollar på Mästerkocken på TV4play. Och hjärtat svämmar över av sån där fåglarnasjungersolenstrålarrådjurengullar-lycka.

 

Jag kunde aldrig föreställa mig hur mysigt det är att få barn. För oss har det varit precis sådär klyschigt fantastiskt å magiskt som man hört talas om att det kan vara. Så fort jag å Niklas tittar på Iggy så smälter vi. Vi tycker att han är världens sötaste, finaste och godaste lilla bebis, och förstår inte hur vi kunde styra upp nåt så härligt. Har vi verkligen GJORT honom? Nu är det ens svårt att minnas hur det var innan han kom. Det känns som att det måste varit så ensamt? Men det var det ju såklart inte.

 

Vi hade det jättehärligt innan Igster damp ner, och det var svårt att tänka sig att livet faktiskt kunde bli ännu bättre. Men det blev det. För att dra en (kanske lite lurig, men ändå) parallell - att bli med bebis är lite som att bli med mobiltelefon (denna parallell funkar bara på er som är gamla nog att minnas tiden UTAN mobiler). Man visste inte hur mycket man behövde och älskade den, innan man helt plötsligt hade en. ♥

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Åå vad gulligt det där sista du skrev! Exakt så är det! Är också i en underbar magisk mysbebisbubbla just nu :)
Fina ni är!
Mer än 7 år sedan
Åh vad fina ni är :)!
Sedan vill jag bara tacka för att ni på GlamMom gör ett underbart jobb. Fick sånt trevligt bemötande i butiken häromdagen och era mysbhar är ju så himla sköna! Första bhn som jag kan ligga hemma och slappa i utan att tycka att det skaver och är obehagligt. Nu vet jag vilken bh som ska med till BB iaf ;) Många kramar
Mer än 7 år sedan
Vad mysigt! Vi har inte haft nån sån drömstart men bitarna börjar sakta falla på plats och kärleken blir större för varje dag. Vår bebis har skrikit mkt och varit missnöjd, hon blir sju veckor på sön och det verkar lite bättre med magknipet. Jag har inte kunnat ta med mig henne ut eller hem till vänner etc. för skrikandet. Jag skulle också tycka det var kul att läsa om era rutiner! Läser din blogg och drömmer om när jag kan visa upp min fina bebis för vänner och kanske ta en sväng på stan :)

Ha det fint!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Grattis till familjen!
Jag har en tre veckors liten flicka hemma och
vi håller sakta men säkert på att lära varandra.
Jag skulle vilja att du delade med dig av hur en dag ser ut hos er. Jag tänker på
hur ofta äter han, hur funkar det på natten, när lägger ni honom. Ja, helt enkelt
få lite information om hur ni gör med allt och få lite tips på bra rutiner.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen