(Går)Dagens Momspo!

Kände vårens härliga vingslag i går, så på inspelningen fick det bli lite färgglada plagg. Är superinne på gult just nu, tycker dels att det är kalassnyggt, och dels att det faktiskt gör nåt för humöret.

 

Har på mig preggojeansen utan mudd som jag älskade även under graviditeten. Finns bild på hur de ser ut på mig när jag var gravid här och här. De funkar precis lika bra även när bulan är borta. De ligger just nu och väntar på att levereras från USA, så inom två veckor kommer de finnas både i webbshoppen och i vår fysiska butik, jippie! Vet att det var många av er som varit sugna på just dessa raringar. Jag hojtar såklart i bloggen när de finns att klicka hem.

 

Preggojeans / GlamMom.se

Leopardpjucks / Gina Tricot

Tisha / Butik 6/5/4 och hittas här

Halsband / Butik 6/5/4 (det får man gratis när man köper tishan)

Amningsbh / GlamMom.se och hittas här

Amningsinlägg / GlamMom.se och hittas här

Kofta / Obskyr butik i New York

Väska / Marc by Marc Jacobs (den här kan ni nu va? ;-D)

Babyskydd / Maxi-Cosi (hittas här)

Amningsponcho som dubbeljobbar som gossig bebisfilt / GlamMom.se och hittas här (slutsålda för tillfället, inkommer om två veckor!)

Världens godaste bebis / Mr Iggleton

 

Såhär ser det rosa håret ut förresten, efter en hårtvätt. Ni ser att balsamet slinker ur ganska snabbt, så det är bara att köra på å testa hejvilt tycker jag! Är själv sugen på att kanske köra lila nästa gång...

 

1 kommentar

Mer än 6 år sedan
Du är sååååå otroligt söt!!!

Undrar vad du har för snyggt nagelack på naglarna? Fin färg :)

STOR kram!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen