Gästspel i Vecka För Vecka!

I tisdags gjorde jag ett gästspel i "Gravid vecka för vecka". Julia, som är en av de nya gravidisarna man kan följa i serien, kom förbi GlamMom-butiken på Regeringsgatan, och så provade vi ut amningsbh och en klänning. Här är vi i full färd med att spela in programmet.

 

Julia är en riktigt skön tjej, tyckte jättemycket om henne. Nattklubbsdrottning som nu ska bli mams. Hon är i vecka 24 och väntar en liten kille, kolla gärna in hennes avsnitt här

 

Och hur fin blev hon inte i GlamMoms maxiklänning? Den passar både preggosar och ammande, tack vare den osynliga amningslösningen. Klänningen hittas här, en riktig sommarfavvis! Programmet kommer upp på YouTube på tisdag, puttar upp det här i bloggen då såklart!

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Wiii där är ju jag! fan vad kul. har läst din blogg sedan du var med i serien ju! vad glad jag blir, tycker också att du är grym. hann inte gå in mer på det sist men följde ju dina avsnitt slaviskt förut , när jag blev preggo där i början och fattade noll och ba HJÄLP så blev jag så peppad av dina avsnitt!

OBS - va faktiskt inne i glammombutiken och bytte BHn till en ÄNNU större storlek igår, då jag upptäckte att den skavde lite.. herregud asså jag kommer ju sluta med storlek 85Ö . Aja. Spännande .Tack igen för fina grejer så ses vi säkert snart! Hälsa Iggles <3


Kram!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen