Gratisresa med nya favorittaxin!

Jag upptäckte ju megafräsiga och sjukt serviceinriktade taxibolaget Uber i veckan, eftersom jag fick åka med dem till Mammalyxeventet. Och för er som är sugna på att testa att åka med deras tjusiga bilar och kostymklädda chaufförer så har jag en liten present! Ange kod nun16 så får ni 140 pix rabatt på er första Uber-resa. Lyxpyx! Regga ett konto här, sen är det bara att börja åka! Jag har redan blivit en trogen kund. Vi hade BVC-tid i förrgår, och vädret var megasuperdupergrisigt. Så då tog vi en Uber-bulle både dit å hem faktiskt, istället för att slaska runt med vagnen i snöslask/regn/allmänt gris. Uber har tre olika klasser på bilar man beställer, och tar man den som heter UberX så får man en enklare bil, med den billigaste taxan i Sverige. Så vi unnade oss en sån till BVC. Ni hör ju, jag e helt hooked. Men jag älskar när företag gör det där lilla extra, utan att det måste kosta skjortan! Heja vardagslyxen!

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jenny: Åååååå vad roligt att mitt tips kunde hjälpa er! Och vad LYXIGT med bröllop i Paris, lovely! Grattis till giftermålet! Stor kram!
Mer än 7 år sedan
Takk for en sinnsykt bra tips! Vi har lenge lurt på hva vi skal benytte som transport under bryllupet vårt i Paris - og nå fant vi svaret! Kule, stillinger og tidløse biler for en rimelig krone :-)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen