Hur går det för ärret då?

...kan man ju undra! Jorå, det sköter sig finfint! Ett tunt rött streck är allt som syns, tycker dessutom att det börjar kännas mindre ömt nu. Så kanske att jag kan hoppa i ett par jeans snart, hurra!

 

Jag kan inte riktigt visa hela ärret eftersom det sitter så lågt att det liksom är under Fiffinivå, om vi säger så. Så det får räcka med att kika på hur det ser ut på ena sidan. Som ni ser så är det bara ett tunt rött streck. Och iom att det sitter så rackarns lågt så kommer det aldrig synas, om jag inte skulle ränna runt spritt språngande. Och det gör jag ju inte så himla ofta. I alla fall inte ute på stan. Trodde verkligen inte att det skulle se såhär tjusigt ut såhär snabbt. Trodde också att det skulle vara stygn över och under själva snittet, men alla stygn sitter tydligen på insidan (fråga mig inte hur sjutton DET går till), och försvinner av sig själva. Så det enda som syns utifrån är själva snittstrecket. (Inser precis när jag ser den här bilden att jag - omedvetet, jag lovar! - har lyckats matcha mina naglar med mina trosor... *asgarv*)

 

En glad Vanja, nöjd med sitt fräsiga snittstreck. Och om det är någon som undrar vart det rosa håret tagit vägen, så kan jag meddela att dessa bilder togs i förrgår. Då var jag fortfarande en blondie, några timmar innan jag blev en rosatott. Måste också tipsa om min nya favvoamningsbh som jag har typ jämt just nu (även på denna bild. Fast under tishan då), nämligen den här. Så himla enkel å fin, och mjuk å skön. Det känns lite som att amningsbharna sakta men säkert stegras på hetingskalan. Jag började med den här (TOKskön, har den fortfarande varje natt), sen bidde det den här och nu har jag gått över till lite spets. Snart slår jag till på vaddering å färg också! Man måste ju sprida ut härligheterna lite. ;-)

9 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Maria: TACK! Och vad fint att jag får vara med och ingjuta lite hopp, kart du kommer få det beviljat! Ge inte upp bara, får du ett nej bokar du in en ny läkare. Massor av kramar! <3
Mer än 6 år sedan
Tummen upp för en härlig blogg!
Jag måste bara skriva att du med din videoblogg om ks
Ingjutit så mycket hopp under min graviditet

Bara det att våga tro att man ska bli beviljat ett snitt!
Nu är inte min resa över än och jag vet inte hur den slutar
Men keep up the good work
Och tack och åter tack för att du vågade skriva/prata om din snittresa
Den har gett mig hoppet åter
Mer än 6 år sedan
Cassandra: Jag har inga agraffer, utan mig sydde de med stygn som löses upp av sig själva. Har ju ingen erfarenhet av agraffer, men det blir ju inte lika fint ärr verkar det som. Och det verkar lite bökigt också, när jag googlade på det lite kvickt. För min del har stygn varit supersmidigt, ärret är jättefint och än så länge är det inget som drar sig inåt. Jag känner dock att det "sitter fast" i något på insidan, ärret alltså. Att det verkar som att huden är ihopsydd med ngt på insidan. Och då antar jag att om man går upp i vikt, så kommer ärret att dra sig inåt eftersom den huden sitter fast på samma ställe, om du förstår vad jag menar...? Men jag är lite osäker på om det verkligen är så att huden sitter fast, så lite inte 100% på mina ord. Lycka till med förhandlandet, ge dig inte! :-)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Ditt ärr ser ju super ut!
Håller på att "förhandla" till mig ett KS, och har plöjt i princip hela internet på all info. Det jag sett många gånger är att folk klagar över sk agraffer, och ärr som går inåt så att säga.
Tycker det ser lite trist ut, har du läst ngt om hur man "förebygger" att ärret drar sig inåt? Såg att hon violinisten (står still i pannan) skrev om ärr-massage hos en speciell snubbe?
Mer än 6 år sedan
Tessan: Det är en släktring (vigselring) som jag fått av min mamma och som jag trätt på en guldkedja. Så har du någon fin ring hemma är det lätt som en plätt att göra ett likadant, alltid kul med hemmapyssel! ;-) Kram
Mer än 6 år sedan
Varifrån kommer ditt superfina halsband?
Mer än 6 år sedan
Hej, först måste jag säga din blogg är grymt härlig. Du verkar vara en jättehärlig tjej! Hittade till din blogg för ett par veckor sen och nu tittar jag in dagligen för kolla läget ;) Sen ville jag bara säga ditt ärr ser jättefint ut. Skönt att de är så lågt. Har själv fått mina barn med snitt och mitt/mina ärr ( sitter på samma ställe då de kunde ta i de gamla snittet andra gången och mitt sitter oxå så lågt. Grymt skönt :) tack för en underbar blogg <3 Kram Jenny
Mer än 6 år sedan
Johanna: Tack snälla för de fina orden! :-) Nej, det var inget jag påpekade, tror inte man kan ha några önskningar om var de ska lägga snittet. ;-) Däremot bad jag om att kirurgen själv skulle sy ihop mig, och att det inte fick göras av någon läkarelev (vilket kan hända, att de får "öva" på att sy ihop efter ordinarie kirurg). Så det kan vara bra att säga till om innan. :-) Lycka till, stor kram!
Mer än 6 år sedan
Jag är inte gravid än men är nästan säker på att jag kommer vilja föda med kejsarsnitt. Verkar som ditt ärr är långt ner, är det något du själv påpekade eller hur kommer det sig? Perfekt att det sitter så långt ner! Tack för all information du ger och grattis till er fina bebis!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen