I Love Leo ♥

...och då menar jag inte DiCaprio! Eller ok, man gillar ju honom också (såklart), men framförallt så gillar jag typ ALLT som har leopardmönster! Som dessa tokfina ballerinas. Vi fick syn på dem i höstas, och alla på GlamMom blev så förtjusta i dem att vi bara var tvuuuungna att köpa in dem till vår butik. ...och till oss själva också, så nu struttar alla glammisar runt i såna här! He he.

 

Jag fick hem mina igår, och de är så himla sköna. De är mycket lyxigare än vanliga ballerinaskor, för de har inbyggda mjuka kuddar i innersulan så att fossingarna ska ha det så bekvämt som möjligt. Många ballerinas är ju helt platta, och då känns det ju som att man går direkt på marken. Inte så skönt för vare sig fötter eller rygg efter ett tag. Men med de här så studsar man liksom fram litegrann. De har också en liiiten klack, vilket är mer ergonomiskt och också ökar på bekvämligheten.

 

Vi har dessa tre modeller i vår butik på Regeringsgatan 91 i Stockholm, den översta är en extra lyxig variant i skinn. De två andra är i tyg. Vi tänkte att de ju är perfekta för trötta preggofossingar, för med såna här söta pjucks kan man vara bekväm OCH fräsig. Och den kombon är ju alltid härlig. De är dessutom stretchiga å anpassar sig till lite svullna gravidisfötter. Men de funkar såklart finfint även för oss ickepreggos. ;-)

 

Ballerinorna är dessutom supermjuka, så de går att dubbelvika och pluppa ner i en toksöt väska som man får med varje par. På så sätt kan man alltid ha dem med sig i sin handväska, och slänga på sig dem när fötterna har tröttnat på klackar. Eller byta ut vinterskorna när man kommer till kontoret, och traska runt i dem här istället.

 

Lilla leoväskan! Kan ju dubbeljobba som necessär eller nåt också såklart. Jag älskar när varumärken tänker till och gör det där lilla extra. ♥

8 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Halloj! Vi kommer få in dem till webbshoppen inom kort, jiipppiie! :-) Tygisarna kostar 749 kr, och skinnvarianten 1299 kr. Härligaste pjucksen ever! <3

Smilla: Nope, jag har inget större känselbortfall vid ärret. Hade det tidigare, men det är normalt att området är lite bortdomnat medan det läker. Nu har det gått 6 veckor och det är fortfarande lite ömt, och jag har inte 100% känsel än, men den blir bättre för varje vecka. Nu är den nästan helt tillbaka. Så jag tror inte att jag kommer ha ngt känselbortfall. Men jag ska tänka på det, och skriva om hur det känns lite längre fram. Har inga problem med mina magmuskler heller. De skär inte igen musklerna, sa min läkare, så de borde vara i ungefär samma form som alla andra preggosars. Inte superstarka iom att man knappt använt dem på 9 månader, men jag tycker de känns bra. Har inga problem alls att ta mig ur sängen eller liknande, det är inget jag tänker på alls.
Mer än 6 år sedan
Blöjor,välling mm ,med hemleverans.
Nu även med byxblöjor och blöjtårtor......www.blojbudet.se

HELGERBJUDANDE 1 pkt våtservetter på varje pkt blöjor

Erbjudandet gäller t o m 9 Mars 2014 .....EX. KÖP 8 PKT BLÖJOR SÅ ERHÅLLES 8 PKT VÅTSERVETTER
* Med reservation för slutförsäljning!
Mer än 6 år sedan
Pris för tygleo?
Mer än 6 år sedan
Supersöta!! Vad kostar dom??:)
Mer än 6 år sedan
Jag måste få fråga; Har du något känselbortfall vid ditt ärr? Tydligen är det mer en regel än ett undantag när man gjort kjesarsnitt. Och Känns det annorlunda när du använder dina magmuskler? Att det svider, bränner eller dyl?

Mvh
Smilla
Mer än 6 år sedan
Vad kostar dem :)?
Mer än 6 år sedan
Jag undrar detsamma som Lisa ovan. Ser hur fina och sköna ut som helst till våren/sommaren. Och den där lilla väskan verkar ju kalas!
Mer än 6 år sedan
Kan man på något sätt få skorna hemskickade? Bor inte i Stockholm... :(
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen