Love Pink! ♥

När vädret envisas med att leverera gråttgråttgrått, då får man liksom göra vad man kan för att liva upp tillvaron lite. Som att färga håret rosa till exempel.

 

Så i går kväll fick den sedvanliga hårtvätten stryka på foten för en lite mer färgglad tvagning. Och här är världens bästa tips till er som vill ha en snabb förändring som är enkel att styra upp hemma. Och som dessutom tvättas ur efter ett par hårtvättar, så gillar man inte resultatet behöver man inte få panik:

 

Detta färgade balsam från Davines finns i en massa olika nyanser (köps på frisörsalong), och antingen så har man i det precis som det är (då blir håret tokrosa/rött i den här färgen, jättebra om man vill köra ex en dip dye på topparna). Eller så blandar man ut så mycket man vill i sitt eget balsam tills dess att man tycker att man fått till en bra nyans. I med balsamblandningen i tvättat och handdukstorkat hår, låt det sitta i 15 minuter, och skölj sedan ur. Ju ljusare hår man har, desto mer syns det. Så dessvärre är detta tips inte superanvändbart för er tjusiga brunetter därute. 

 

Voilà! Livet blir roligare med rosa hår - jag lovar!

11 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Så fint hälsar Therese på Davines. Jag länkade till ditt inlägg på Davines Sveriges Facebooksida. Hoppas att det var ok :-)
Mer än 6 år sedan
Sofie: Vad KUL att du klickat hem å ska testa! Sorry för sent svar, du kanske redan har kirrat din rosa färg. :-) Det blir ungefär den färg som balsamblandningen har, i alla fall på mig eftersom jag har rätt ljust hår. Desto ljusare hår, desto mer likt balsamblandningen blir det. Men testa först med ganska lite rött i blandningen, och tycker du att det blev för mycket är det ju bara att du ökar på styrkan till nästa gång. Spännande värre! :-)
Mer än 6 år sedan
Du är så otroligt vacker! Det strålar om hela dig. Kram
Mer än 6 år sedan
Så jävla snyyyyyggt! Jag klickade också hem och tänkte prova idag men jag undrar lite gällande blandningen av färg. Den färg som du blandar till då med balsam, är det den som blir i håret sen då? Eller blir det ljusare eller mörkare? Jag tycker din ljusa färg var så himla fin :)
Mer än 6 år sedan
Åh blev så inspirerad att jag beställde en likadan burk bums! Ska bli spännande! :)
Mer än 6 år sedan
Theresa: Jupp, jag har i det i hela håret! :-) Kör i det bara i topparna ibland också, för en dipdye-effekt.

Isabella: Jag låg också runt 80 tror jag, och jag fick inte på mig den de första dagarna, men sen allteftersom magen gick ner lite så gick det. Men jag fick kämpa en del. ;-) Men - om du vill kan du ju testa med XS när bebisen kommit och det gått några dagar, och känns det som att den blir för liten, så skicka in och byt. Vi är alltid väldigt snälla och håller inte på och nekar byten för att det gått några dagar för länge, så säg bara att Vanja har sagt att det är ok att byta även om det gått lite lång tid, så fixar vi det. :-)

Mathilda: Men ååå, tack! <3<3<3 Jag tar faktiskt alla bilder med min iPhone (4S), ibland lånar jag NIklas iPhone5. Men ett tips - ladda ner fotoappen Snapseed, jag pillar alla bilder i den innan de åker upp på bloggen. Superbra app, som ett photoshop i miniformat. :-)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jättefint blev håret, älskar din blogg! Du tar så fina bilder, vad har du för kamera? Supertacksam för svar :D kraaaam till er tre!
Mer än 6 år sedan
Äh men vilken grej! Jag ska ju satsa på färg i år, detta kanske vore något :)
www.mathimlen.blogg.se
Mer än 6 år sedan
Hej! Har en fråga angående gördeln du använder.
Fick precis hem min och jag mätte som de står på hemsidan och tog bort 15 cm, och då blev jag 80 cm . Så tog storlek xs för att den inte skulle bli för stor när magen börjar försvinna, men känns just nu helt omöjligt att jag någonsin ska få på mig den haha ! Tror du jag skulle tagit s om jag va 80 cm efter att ha dragit bort 15 cm nu i v38?? Är jätteosäker så tacksam för svar om du tycker jag ska skicka tillbaka och byta :) kram
Mer än 6 år sedan
Åh detta är min dröm <3 Kul med tipset. Men. Hur gör du, har du det i hela håret eller hur gjorde du? :)
Mer än 6 år sedan
Åh så fint det blev! Du är sååå vacker Vanja!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen