Men då tävlar vi då!

Det verkar ju som att det var en hel del av er som tyckte det var en finfin idé att lotta ut lite härligheter från Mammalyxeventet, så då gör vi det såklart! Lämna en kommentar under detta inlägg om varför just du är i extra behov av lite mammalyx för tillfället, så plockar jag ihop ett mysigt kit som går till en av er fina mamas därute. (Alla behöver ju lite lyx, så självklart går det lika bra att tävla även om man inte har kids!) Tävlingen pågår i en vecka, så vinnaren presenteras nästa söndag! Kram på er! ♥

136 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Ända sedan i höstas har jag varit sjukt bebiskrank (om man nu kan säga så). Alltså: JAG VILL HA BARN! Det trixiga är att det är exakt fel i tiden då jag har ett par månader kvar på min utbildning och min sambo har ett helt år kvar. Vår plan är alltså att härda ut ett år innan vi så smått kan börja vår alldeles egna bebisresa.
Jag måste dock erkänna att jag smygstartar lite: jag har börjat äta folsyra haha. Då känns det ändå som om att jag åtminstone är i startgroparna.
Så ja, jag kanske inte är i så stort behov av "mammalyx", men däremot lite "längtanslyx" eftersom det ibland är rätt trist och ledssamt att längta så himla mycket. Det var just min längtan som gjorde att jag halkade in på din blogg, och jag kan väl inte påstå att längtan från att vara två till att bli tre har minskat nu när jag sett hur mysigt det är :)
Kram på dig fina Vanja!
Mer än 6 år sedan
Hej :)

Jag är gravid i v.35 med mitt andra barn och ska snart få min tid till ett planerat snitt. Är så glad att du har varit så öppen med allt så man har haft nån att kika på med all insider info om planerat snitt :P Att va preggo denna gång ha varit väldigt tufft med div åkommor så för att boosta orken lite sista tiden så skulle jag gärna vilja vinna ;) Och så råkar jag ju fylla 25 år nu på söndag :P

Tack för en jätte bra blogg Vanja :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja.

Jag skulle vilja vinna ett lyxigt kit till min syster, som jag ser upp till och som är en så fin förebild. Och för övrigt en super-mama.
Hon och hennes man har en dotter på lite över 1 år, som är min finaste lilla systerdotter. Hennes underbara man och min svåger är också värd ett lyxigt kit, men nu handlar det om ett lyxigt mamma-kit och min syster är verkligen värd ett sådant.
Hon behöver få unna sig något till sig själv, för jag förstår att man inte alltid prioriterar det i första hand. Men jag skulle vilja visa min uppskattning, över att hon är världens mest stöttande syster, förebild och en underbar mamma och fru. Skiljer 6 år mellan oss ( jag är snart 24), och ju äldre vi blivit desto närmare har vi kommit och jag är glad att jag har en så bra vän i min syster.
Jag själv har inte alla pengar i världen, annars hade jag gett henne ett lyxigt kit varje vecka. Men nu när jag såg denna tävling, så var det en perfekt chans att försöka vinna den till henne.

Tack för en bra blogg, och ditt skrivande här är så fantastiskt mysigt att läsa.

kram// Mimmi
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja.
Jag har följt dig sedan du började med gravid vecka för vecka och tyckt det varit så inspirerande och mysigt att följa er resa och se hur bra allting faktiskt kan gå. Jag är hemma med min fina kille som snart är 10 månader men det har verkligen inte varit en dans på rosor efter tuff graviditet,förlossning och tid därefter med förlossningsdepression och konstant sömnbrist på 10-12 uppvak per natt. Äntligen så har det börjat vända och jag har äntligen kunnat börja njuta av min lilla kille och min nya roll som mamma, vilket känns helt fantastiskt. Men så mycket mammalyx har det inte blivit så mycket pga av allt som hänt så det hade varit helt fantastiskt med ett litet kit att hjälpa på traven.
Kram till er alla 3
Mer än 6 år sedan
Kjære Vanja!
Jeg er ei 32 år gammel jente ifra Norge som er mor til ei datter på 1 1/2 år, samt nå er gravid på nytt i uke 24! :) Jeg har daglig fulgt med på din blogg og må bare si du er fantastisk dyktig! :) Masse gode tips ifh til klær, graviditet og mammatips, samt at du er herlig ærlig! :) Fortsett sånn, søte du!
Når det gjelder den goodiebagen du ønsker å gi bort så har jeg utrolig lyst på denne!! Ettersom jeg ikke akkurat føler gravidgløden er til stede akkurat nå, samt har hatt lite tid til mammalyx i det siste så ville dette vært en PERFEKT gave som hadde gitt meg tilbake gløden jeg så sårt savner! :) Håper virkelig jeg vinner, så jeg krysser fingre og tær! :)
Mer än 6 år sedan
Ville bara tillägga att jag VERKLIGEN skulle uppskatta ett litet pris, det är alltid roligt och gör dagen lite bättre. Jag har det lite körit med skolan med massa nationella prov och druknar i läxor, det gäller ju att försöka få så bra slutbetyg nu till sommaren inför 7:an, så det är bara att plugga på! Jag älskar bebisar, och tycker mammalivet verkar spännande. Jag vill ha familj och barn i framtiden, men ja. Ch kanske inte mamnalyx, men kanske lite tjejlyx! ;)
Det var nog allt, hihi

:)
/Annie
Mer än 6 år sedan
Hej på dej Vanja! Jag är bara 12, men jag älskar ändå din fina blogg, och typ dör söthetsdöden när jag ser lilla söta Iggy! Heja Piggly! Kul att han e med i bild lite då och då,han e ju så söt! Jag är ju ite precis nån mamma som behöver lite mammalyx, men kul vore det om jag skulle få någon liten sak hemskickad med posten! ;)

Ha en bra dag! :)
/Annie
Mer än 6 år sedan
För snart 4mån ville min lillkille titta ut lite för tidigt och med akut kejsarsnitt,så här har vi haft fullt upp med och kämpa med vikt och allt annat vad bebistiden innebär. Helt förståeligt har man ju totalt glömt bort sig själv,så vad voe inte lyxigare än att vinna en mammalyx goodiebag liksom,ALLA mammors dröm(även Icke mammor jan jag tänka mig) hade hoppat jämfota av lycka och min trötta mamakropp hade juuuuublat...mannen i huset oxå,hihi!;) sååå,håller tummar och tår stenhårt nu!!dessutom fyllde jag precis 30!:)
Mer än 6 år sedan
Idag går jag och min sambo i vecka 37+0 och om 8dagar är vi i föräldrar till en liten Vcitor! Hur sjukt är inte det?! Vi känner stor tacksamhet, om än att det har varit ovanlig graviditet, som de senaste tre månaderna inneburit sängläge både på sjukhuset och hemma. Moderkakan sitter kant i kant med livmodermunnen, vilket gett blödningar, tuffa tider och heltidssjukskriven. Jag som aldrig är sjuk. Jag jobbar som lärare och hade planerat SÅ BRA -att jobba fram till 3 dagar innan bf, men plötsligt ställs saker på sin spets och man ser livet ur ett nytt perspektiv. Den lille i magen tar ton! Och det finns inget finare, vi längtar och drömmer om vår Victor. Snart är han här, vi fortsätter vänta med spänning!!! Sista tiden har varit en prövning, hur lyckliga vi än är. Förutom att jag inte fått jobba med mina fina 1or, togs även min energikälla ifrån mig, min träning! Från att ha varit aktiv till att få gå som mest 500m, vistas endast hemma 10min från KK i Lund.(Tacka vet jag förlossningen och avd 44 i Lund!) Så när möjligheten finns att vinna, vill jag ge mig själv chansen att unna mig något. Allt gott, Ulrika
Mer än 6 år sedan
Idag går jag och min sambo i vecka 37+0 och om 8dagar är vi i föräldrar till en liten Vcitor! Hur sjukt är inte det?! Vi känner stor tacksamhet, om än att det har varit ovanlig graviditet, som de senaste tre månaderna inneburit sängläge både på sjukhuset och hemma. Moderkakan sitter kant i kant med livmodermunnen, vilket gett blödningar, tuffa tider och heltidssjukskriven. Jag som aldrig är sjuk. Jag jobbar som lärare och hade planerat SÅ BRA -att jobba fram till 3 dagar innan bf, men plötsligt ställs saker på sin spets och man ser livet ur ett nytt perspektiv. Den lille i magen tar ton! Och det finns inget finare, vi längtar, drömmer ocefter vår Victor.
Mer än 6 år sedan
Vi väntar vårat första barn, viär nu i v.20 och vi är överlyckliga, magen växer och knackar och kläderna är nu min värsta fiende inget sitter fint eller skönt om magen hade varit skönt att få lite extra mamma lyx innan all min energi o tid går åt vårt lilla knyte.
Mer än 6 år sedan
Hej fina människa!
Jag känner att jag är i behov av lite mammalyx då min lilla plutt Melvin har hamnat i de trevliga "terrible twos"... Envis liten rackare men dock världens finaste! Någon timme för mig själv o lite mammalyx skulle ge mig en nytändning o lite mer tålamod!! :)
Barn är livet!! Lyxen är ett plus!!

Kram Nathalie
Mer än 6 år sedan
Nu är det bara 6 veckor kvar tills vi får träffa Baby#3! Hurra för det. Med en 3-åring och en lillebror på 19 månader blir det snart fullt hus här hos oss och ännu intensivare och ännu roligare än förut. Det ska bli underbart. Men med 3 täta graviditeter, den sista ganska komplicerad, har det inte funnits så mycket tid att tänka på sig själv och med en till liten bebis hemma räknar jag inte med att få det på ett tag heller. Lite mammalyx skulle alltså komma mycket väl till pass nu innan prinsessan kommer ut! Tack för en positiv och inspirerande blogg!
Mer än 6 år sedan
Jag är såå tacksam över att vara gravid, inget man kan ta för givet direkt. Men nu är jag på bf+7 och så rackarns trött på det. Vill träffa min bebis nununu! Jobbigt är det att jag har förfallit totaaalt under graviditeten och haft kräkparader var eviga dag men kämpar på nu i slutspurten med att förbereda mig inför förlossningen som jag är såå nervös inför och kanske (garanterat) hade det motiverat mig att ha en massa lyxigt lyx att lyxa till det med när jag har fött och på så sätt tacka mig och min kropp som klarat av att skapa ett liv, så häftigt ju! Hade jag kunnat hade jag skämt bort mig själv med någon lyxig lotion eller så men ekonomin håller inte till det och bebis ska ha det bästa i första hand såklart :-) nu håller jag tummarna för det är jag så j*vla värd! Och tack för en grym blogg Vanja det är så härligt att gå in här å suga i sig massa positiv energi när saker å ting känns tungt! Kraam
Mer än 6 år sedan
Jag har jobbat alldeles för mycket det sista och lagt tid på allt utom mig själv. Därför hoppas jag på att vinna!
Mer än 6 år sedan
Hej vanja!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann lite mamma lyx! Inom de närmaste veckorna så kommer min lilla tjej ligga i min famn och jag längtar något så grymt!! Jag har alltid varit dålig på att ta hand om mig själv och de senaste månaderna har alla pengar gått åt till vår lilla tjej. Jag vill verkligen unna mig lite då och då men den lilla tjejen är absolut viktigast nu!
Kram kram!
Mer än 6 år sedan
Hej fantastiska Vanja!
Det är så att jag nämligen har världens mest fantastiska mamma och jag är otroligt stolt över att vara ett av hennes 4 barn. M&P skilde sig nyligen och därför bor vi barn bara här varannan vecka (bortsett från mig som bor här på heltid) men det är ändå otroligt hur hon verkligen gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt. Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Vill börja med att säga att jag älskar din blogg! - Har inte själv barn, men försöker att bli gravid med min sambo. Håller tummarna att vi får ett plus snart då vi längtar såå :)

Jag vill däremot inte tävla om goodie-bagen till mig själv, utan önskar att vinna denna till min älskade storasyster som fick en liten Ella för ett år sedan.
Den senaste månaden har Ella varit jätteförkyld och blev inlagd i nästan två veckor på sjukhus, då det visade sig att hon hade drabbats av en ilsken lunginflammation. Min syster var en riktig klippa som inte ville lämna hennes sida, utan fanns hos henne under hela tiden 24/7, utom de stunder familjen kom och avlöste henne.
Idag har Ellas immunförsvar blivit starkare och hon är äntligen hemma igen och vi är oerhört tacksam över att hon ändå klarade sig så pass bra. Många av barnen på avdelningen var så sjuka och alla familjer är ju inte så "blessed" att "bara" råka ut för en lunginflammation...

Jag tänkte efter all orolig tid, ta med min min syster på en liten spa-dag på vårt lokala badhus och vad vore väl ändå ännu mer toppen om jag kunde överlämna en fin goodie-bag till henne från dig! :)

Tack igen för en fin blogg! kramar Jossan!
Mer än 6 år sedan
Först och främst vill jag säga att jag gilar din blogg väldigt mycket. Hittade den genom att jag letade på er hemsida efter lite bra-att ha-produkter inför kommande bebis som beräknas komma om 4 v. Hittat både det ena å det andra. Tycker ni verkar vara en mysig liten familj som tar det lite som det kommer och njuter av tiden, det är något jag hoppas vi ska ta med oss in i vår kommande bebisbubbla. :)

Ska inte klaga så mycket på min graviditet, har kunnat fortsätta på ganska samma sätt även om jag passar på att vila mig mer. En av mina favoritsysslor för att få egentid har varit att ta mig ett bad, nästan vaje kväll. Är en riktig cremetjej som gillar att smörja mig, lägga masker osv, men jag må säga att såhär i slutet börjar det kännas som att inte ens den lyxigaste masken kan glamma till mig särskilt mycket. ;) Förhoppningsvis skulle ett litet kit råda bot, om inte annat peppa mig att fortsätta ta mig lite egentid då och då, även efter vår efterlängtade bebis kommit till världen! Håller tummarna och önskar dig en fin dag! /Maria
Mer än 6 år sedan
Men ååh! Självklart vill jag vinna mammalyxprylar! Liksom rätt många andra, hehe. Men iaf, min lille kille är nu 16 månader och ska börja skolas in på förskola nästa vecka. Då börja det riktiga vardagspusslet känns det som... Därför skulle det vara underbart att få lite fina prylar när jag (mot all förmodan;) får en liten stund över.
Tack också för din härliga, ärliga och inspirerande blogg!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Åh vilken härlig tävling. Jag ligger hemma nerbäddad i sängen i v. 31, svullen till Max på alla tänkbara ställen och öm precis överallt. Denna fina påse hade suttit fint. Kram
Mer än 6 år sedan
I december blev jag mamma för första gången, och jag trodde livet skulle vändas upp och ner.. Istället känns det som att lillgrabben alltid funnits och det där med egentid och lyx i vardagen, har man någonsin haft det? Jag har redan hunnit glömma! Dock har jag fått kommentarer om att jag ser trött och sliten ut av mina underbara men något överärliga vänner, så tydligen tar mammalivet ut sin rätt på ett eller annat sätt, haha. Jag älskar mammalivet, men det vore ju härligt om det syntes utanpå också! :)
Mer än 6 år sedan
Hej! Kan börja med att säga att jag inte är gravid men jag har en jättego vän som är det. Hon har haft det väldigt jobbigt och stressigt på senaste tiden och förtjänar verkligen bara det bästa. Så jag tävlar åt henne! Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Fick min underbara dotter i Januari! Hon tar all min tid vilket jag älskar att hon gör. Men jag kan sakna att göra mig fin för pappan i familjen. Nu ser han mig alltid i mjukisbyxor, tråkig amningsbh, gårdagens tofs och en kräka på axeln. Så jag skulle behöva lite mammalyx för att få tillbaka mitt självförtroende för nu när pappan säger att jag är världens finaste går jag inte på det ;) Tack för att man fick följa dig under din graviditet och livet med en liten plutt! Du och N verkar vara så himla mysiga!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag skulle blir super duper glad och framförallt fräsch om jag vann ett kit med lite vardagslyx!
Jag väntar mitt första barn tillsammans med min sambo, och jag har mått så himla dåligt hela tiden.. Ingenting känns kul och man känner sig så ofräsch om man ska må illa och spy dagarna i ända.. Så detta skulle göra susen!
Tack för en fin blogg! :)
Mer än 6 år sedan
jag tänker inte skriva något stort utlägg om hur tufft det är med nyfödd osv, det finns alltid någon som har det värre. men det vore kort och gott väldigt roligt att få ett litet uppmuntrande kitt från dig, för det ÄR galet svårt att hinna med sig själv just nu...
;-)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag fick en son den 5/1 i vecka 24 alltså 15 veckor förtidigt. Vi har varit inlagda på sjukhuset i 12 veckor nu och några veckor till lär det bli.
Så därför skulle det vara roligt att vinna lite mammalyx :)
Hoppas du har en bra dag!
Hälsningar Lina
Mer än 6 år sedan
Åh jag skulle bli jätte glad om jag hade turen att få vinna en lyxig goodiebag av dig. Jag är gravid i v.33 & har ingen fin historia att skriva varför jag skulle få äran att ha turen att vinna mer än att vem gillar inte presenter så jag håller tummarna !!
Mer än 6 år sedan
Hälsningar från Finland! Jag är gravid (vecka 38+4) och jag så otåligt väntar att den här bebis ska födas. Jag har inredas bebisens rummet och jag har har köpat allt så möjligt saker till bebis, men ingentinting till mig själv. Jag tycker att det är äntligen tid att pjoskar denna kommande mamma också!
Mer än 6 år sedan
Hopppas jag hinner vara med i tävligen ännu :) jag är själv i gravid v 33 och har följt med din blogg sen du blev gravid. Du verkar vara en underbar person / mamma men en otrolig stil! Jag hoppas att jag kommer att ens vara hälften så fräsch som dig då jag fått min bebis :) så kul att få följa med din lilla familj. har varit sjukskriven i flera veckor pga av sammandragningar så lite vardagslyx vore rena drömmen! Ha en underbar dag! :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!

Jag skulle bli superglad om jag vann en goodiebag för det skulle verkligen liva upp stämningen här I snart ett år har min man veckopendlat (han har blivit placerad på ett annat regemente och då en annan ort) vilket har lämnat mig själv hemma med två söner, hund, hus och jobb. Jag har svårt att få till den där vardagslyxen eftersom jag ständigt far runt som en iller för att rodda med allt här hemma så då vore det ju rackarns praktiskt om det bara damp ner ett kit med vardagslyx som liksom skulle tvinga mig till lite ompyssling av mig själv!

Kan säga att jag under detta året fått väldigt stor respekt för alla ensamstående föräldrar, vilket jobb dom gör!

Kram Lisa
Mer än 6 år sedan
Nej men vad roligt med en tävling!

Jag vill vinna goodiebagen för att jag har precis fått mitt andra barn för tre veckor sen. Och det är inte ofta man får tid att ha lite egentid och verkligen fixa sig iordning länge och i lugn och ro. Men vid dem tillfällena man faktiskt får det så vore det roligt med lite nya lyxigare produkter. För att just känna sig lite finare. Som man inte gör alla ggr numera.

Kram!
Mer än 6 år sedan
Många har skrivit långa och fina motiveringar, men jag ska försöka fatta mig kort :) josefin heter jag! 24 och gravid i V.14 , har nämligen idag tjurat hela dagen och känt mig extra olyxig. Samma vecka jag fick reda på att vi vänta smått, blev jag av med jobbet. Så idag kändes det bara tungt, jag gjorde en lista över nya kläder jag är i behov av, mitt hår har inte fått sig en omgång på länge för att jag vart så himla trött dessa veckor och inte brytt mig om nått. Min annars fina hy känns som kaos, usch blä min dag har vart rent ut sagt hemsk idag och i samma veva känner jag att är det någon som det ska handlas saker till så är det mitt älskade lilla frö i magen (som har gjort mig extra svullen idag) SÅ allt som jag 'vill' ha och 'måste' fixa får vänta helt enkelt. En mor är låter alltid sitt barn komma först, så varför inte vinna denna tävlingen med massa godsaker till mitt frö men ändå känna att det blev bara lite lyxigt för morsan med i en lite svullen/oklippt hår/inga kläder passar/arbetslös tillvaro ;) OCH för att tillägga, jag är inte bitter, det råkade bara vara en av dom tyngre dagarna idag som gravid :) jag brukar aldrig vinna nått, men nu håller jag verkligen tummarna!!!!! Tack för grym blogg och grattis till sonen. Jag längtar så efter våran bebis!
Mer än 6 år sedan
Hej!
Jag känner mig i behov av lite mammalyx efter att vattnet gick i fredags morse och ingen bebis ännu har tittat ut. Ska in på igångsättning imorgon kl 09, hoppas att det inte blir en långdragen förlossning (som med mitt förra barn, där förloppet var likadant som nu).
Kram!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja.
Jag gjorde mitt fjärde planerade snitt för snart fem månader sen. Med fyra härliga kids i huset så är det lyxigaste jag hinner me på sin höjd att ta ett bad. Med babyolja. Tillsammans med tre stojiga barn. Och en bebis.... Mysigast i hela världen såklart men ibland skulle man behöva lite egen mammalyx, så jag håller tummarna för att jag vinner.
Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Älskar din blogg!
Jag skulle verkligen behöva lite mammalyx. Jag studerar på heltid, har två tjejer 2 och 5 år och är gravid i v.21 med 3e tjejen. Nån lyx finns inte alls i min vardag just nu. Jag hinner på sin höjd sätta lite färg på mina opolerade naglar (om jag inte gör min praktik på nån barnavdelning på nåt sjukhus)
Tack! :)
Mer än 6 år sedan
Åh vilken härlig tävling! Det skulle passa mig utmärkt att få lite lyx i vardagen, väntar mitt andra barn (är i v35) och har precis kommit ur en helvetes vecka med magsjuka :/ efter en sån vecka känner man sig allt annat än fräsch kan jag lova!!
Mer än 6 år sedan
Hej snygga Vanja! Jag har följt dig sedan vecka för vecka började och fastnade för dig direkt. Jag är så sjukt bebissugen och tycker det är supermysigt att följa dig och iggster i er vardag. Förstår att jag kanske inte är lika prioriterad eftersom jag inte sitter hemma med en liten just nu, men tänkte att man alltid kan prova! Varför just jag ska ha lite lyx är för att jag behöver verkligen bli uppiggad just nu när min kära man gett sig ut på sjön i en himlans massa veckor. Sjökaptens-tjej som man är hade det varit super att kunna lyxa lite när jag nu är ensam ett tag! Hade blivit så super glad, och tack för att du är så skön tjej ! Kramisar
Mer än 6 år sedan
Hej fina Vanja!
Jag motiverar mitt vill-gärna-vinna-begär med att jag är mamma till lille Ludwig 7 månader och väntar nu nr2 (vecka6 så det är tidigt än). Spenderar dagarna med bus och häng över toaletten (jepp, heja dagsillamående!). Skulle bli så uppmuntrad och glad om jag vann detta, perfekt hjälp så man kan sikta ljuset i tunneln. :) stor kram!
Mer än 6 år sedan
Hej!

Jag är gravid med mitt första barn, en oplanerade men älskad liten sak som är beräknad till början av juli.
Men jag skulle ljuga om jag sa att jag trivs med att vara gravid, jag har haft problem med ätstörningar och är friskförklarad men har fortfarande problem med dålig självbild så det här med att bli tjock är verkligen supertungt, om än jag förstår att det är oundvikligt och för en bra saks skull så mår jag ärligt dåligt i det.. att jag dessutom fått massa finnar har inte gjort saken bättre och jag har vissa dagar legat under täcket och grinat (överdrivet jag vet) men jag skulle verkligen behöva skämma bort mig själv med lite lyx.
Mer än 6 år sedan
Jag väntar mitt femte barn (är i v.25) - så varken ekonomi eller tid tillåter mammalyx ;)
All tid och pengar går åt mina barn så att vinna mammalyx skulle vara guld värt!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag heter Love och fick min lilla dotter Ella i Januari, jag är vad dom flesta skulle klassa som ung mamma jag är 18 år. Jag ska försöka fatta mej kort! Jag va 17 år och festade rejält när jag träffade Kim och strax efter vi flyttade ihop väldigt snabbt så blev jag snabbt gravid. Kroppen fylldes med lycka men även skräck. Hur som helst så behöll jag lilla ärtan i magen och plötsligt vände så gott som alla vänner mej ryggen.. något som för alla skulle vara jobbigt, jag kunde inte längre sitta långt in på småtimmarna och röka vattenpipa och dricka the (som för mej och några vänner va ganska standard) och jag kunde inte längre vara med på festerna. Jag blev bortglömd av många men ännu fler när min dotter väl kommit. Jag får ta ett stort ansvar trots min unga ålder, min pojkvän jobbar skift och det gör att jag får ta hand om min dotter så gott som själv och får samtidigt ta hand om ett helt hus (eller ja vi bor i radhus) jag skulle vilja få in lite lyx i min vardag för att känna mej fräsch och snygg! Jag älskar mitt liv nu absolut men jag skulle älska att få in lite lyx i mitt liv, jag är 18år men lever det liv alla 35+ gör..
Mer än 6 år sedan
Oj, blev visst lite fel. Lite stressad när jag skrev. Sambon är borta på jobb ska tilläggas!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!

Jag anser att jag borde få vinna lite mammalyxprylar just för jag är värd det! Jag har aldrig vunnit någon tävling så jag tänkte att det här får bli den första. Jag väntar mitt första barn till sommaren och innan mini dyker upp, pluggar jag som en tok för att bli klar med min sjuksköterskeutbildning. Det är svårt att motivera sig ibland att behöva plugga då man helst av allt glider in på någon rolig hemsida med mammaplagg eller bebisgrejs. Men jag ser det som min utmaning att få ta de lugnt sen, då jag grejat den här terminen! Så... jag tycker verkligen jag är värd att vinna detta, för det skulle göra mig så ohyggligt glad!

Kram och tack för en bra blogg! :-)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja :) är i vecka 30 på måndag och känner att lite lyx skulle sitta fin fint! Lite blek och glåmig såhär i slutet av Mars och behöver all hjälp jag kan få för att få tillbaka mitt glow som jag vanligtvis har. Ska även jag göra ett planerat snitt den 2 juni på DS! Kollat dina vecka för vecka videos (och självklart de andra efter också ;)) som varit väldigt intressanta och bra!
Mer än 6 år sedan
Här sitter jag med de quervains syndrom och knopar ihop en ansökan om välbehövlig mammalyx. De quervains kan man få efter förlossning, en handledsinflammation som gör att jag inte kan lyfta min fina 4 veckors-bebis. Men min sambo hjälper mig, han är fantastisk. Och, han hälsar att om jag vinner ett sådant här paket så hjälper han att smörja, dutta eller vad som nu skulle behöva göras för att jag ska få känna mig.. iaf litegrann som mig själv igen. Tacksam är jag trots syndromet - för gissa vilken fin liten guldklimp jag fått för besväret. :)
Mer än 6 år sedan
Jag längtar något fruktansvärt efter en liten knodd men efter 1 års försök har vi kammat noll. Tydligen har jag PCO som det kallas när man bland annat inte har ägglossning på egen hand. Jag har följt hela din graviditet via youtube just för att bara få drömma mig bort till hur det kan vara att vara sådär fantastiskt gravid. För fantastiskt är det och det är verkligen inte självklart för alla! Du inspirerar mig och ger mej hopp på nåt vis. Nu ska jag börja käka ägglossningsstimulerande medicin och jag tänker inte ge upp förrän jag möter det där berömda plusset! :)

Att vinna något lyxigt skulle bara vara en bonus :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Först och främst vill jag säga att jag verkligen diggar din blogg. Jag är snart 22 år och i juni ät jag färdigexaminerad socialpedagog och drömmer om barn inom dem närmsta tiden. Att ha fått följa dig från gravid vecka till vecka fram tills nu på din blogg är oerhört roligt och lärorikt!

Nu till tävlingen. Alla vet hur fattig man är som student, de mesta pengarna läggs på kurslitteratur och det finns inte så mycket pengar över till en själv. Därför skulle det vara roligt att vinna lite vardagslyx så här på sluttampen innan jag tar examen som en extra energikälla. Sen har jag aldrig i hela mitt liv vunnit något så jag hoppas att första gången blir denna gången:)
Stor kram!
Tessie
Mer än 6 år sedan
Hallu!
Jag brukar inte skriva på sånna här tävlingar i bloggarna jag läser eftersom det alltid är så jäkla många som tävlar. Men denna vinsten tilltalar mig mycket.
Varför ska jag vinna då? Jadu, jag blev mamma för tre veckor sen men är bog ibte någon bättre eller sämre mamma än någon annan som kommenterar. Jag hittar nog inte någon särskild eller speciell anledning till att jag skulle vinna och inte de andra. Snarare tvärt om, finns säker någon annan som är värd det mycket bättre.
Men.. Jag vill vinna, jag vinner aldrig nåt. Jag och min sambo har spelat Bingolotto varje söndag sen jag typ blev gravid. Likt förbannat har jag aldrig vunnit utan det är min sambo som gör. Även fast jag får välja lott först. Även fast jag bet honom välja först och sen tag hans lott i hopp om att jag ska vinna på den.
Jag tycker alltså det är min tur att vinna nåt.

Tack för en insorterande blogg förresten :)
Mer än 6 år sedan
Godmorgon! Sitter i fotöljen med värdens foglossning som begränsar mig i vardagen. I dag fick jag gå upp halv fem för det var omöjligt att hitta en bra sovposition. Jag skulle verkligen behöva piggas upp! KRAM!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Varför just jag skulle behöva lite lyx är för att jag sliter om dagarna då jag fortfarande pluggar, fast jag är beräknad om 5 veckor! Läser en helt galen kurs nu i medicinska ämnen (sjukdomar, behandling, symtom m.m) där vi har 8 tentor på 10 veckor! Ingen vila eller varva ner och tänka på sig själv eller förbereda sig inför det som komma skall (vårt första barn), utan bara plugga plugga plugga om dagarna, kvällarna, helgerna! Då jag börjar bli rejält less på detta och bara vill vara hemma och boa, som vi inte hunnit göra än kanske en kickstart med kite mamalyx skulle förbättrar sinnesstämningen och livslusten som just nu är nere på nollnivå. Vore så härligt att få vinna! Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag skulle gärna vinna lite mammalyx då jag är beräknad 19 april, snart går på mammaledighet och precis haft stambytet hemma i lägenheten. Ska ta dessa sista veckor till att boa, koppla av och förbereda mig (så gott det går) inför min lilla bebis ankomst.. Längtar! Vore superroligt att vinna :) Kram!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Under den första halvan av min graviditet drabbades jag av extrem ångest som dagligen fick mig att tvivla på om något någonsin skulle kunna bli bättre igen. Efter flera månader med oändligt många tårar, sömnlösa nätter, läkarbesök och mörka stunder har det äntligen börjat vända och livet känns ljusare igen. Nu hoppas jag på att jag äntligen ska få vara lite lugn och harmonisk under resten av graviditeten och få känna lycka över det lilla liv som håller på att skapas.
En vinst innehållandes lite mammalyx vore ett perfekt sätt att fira denna vändning på.

Kram och tack för att du har en så härlig blogg!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Har följt dig sedan jag fick reda på att jag skulle få mitt kejsarsnitt. Du blev då ett stöd i min vardag tack vare dina blogginlägg. Mitt kejsarsnitt är nu på onsdag 26/3. Efter månader med svår foglossning, envis magkatarr och därav en hemsk viktuppgång är det nu dags att träffa mitt tredje barn. Vår son. Med två barn sedan innan så tror jag inte det blir någon vila. Men oavsett om jag vinner eller ej, är dina blogginlägg lite mammalyx i sig!
Tack underbara Vanja för att vi fått följa dig!
Mer än 6 år sedan
Har varit ensamstående med mina tre söner i många år och det har varit en utmaning. Eftersom minsta sonen är född tre månader för tidigt och har flera kroniska sjukdomar så har det inte funnits mycket egentid. Har efter flera år som singel äntligen träffat MIN man :) Försöker nu skapa en liten bebis.....men det låter vänta på sig :/ Så lite extra lyx i vardagen skulle sitta väldigt fint just nu :)
Mer än 6 år sedan
Hej fina vanja! Jag har följt er graviditet genom sociala medier. Grattis till er son. Jag väntar en son också. Jag är i slutet av min graviditet nu. Jag skulle behöva lite mammalyx inför den väntade förlossningen! :) Nu när man är i slutet så kan tiden kännas så lång fast det är så kort tid kvar. Hinderkänns större än vad de är. Lite mammalyx skulle göra mig jätte glad, peppa mig inför de kommande utmaningarna och njuta av min graviditet. //Sophie
Mer än 6 år sedan
Hej fina Vanja! Vi har hörts på mail, vet inte om du minns.
Jag är iallafall en 14 åring från Malmö.
Nyopererad och nyligen kommit tillbaks på benen efter en stor ryggoperation, jag har inte bara fått en massa metall intryckt i mig, Jag har även tappat mig själv lite, 1 1/2 vecka på sjukhus och 2 månader sängliggandes, man blir ganska trasig av det och inte bara det utan en stor del morfin också, det blir ju så att man glömmer bort sig själv lite. Så efter en lång höst och vinter med stress i skolan och massa sängliggande skulle man behöva lite vardagslyx.

Kram:)

Mer än 6 år sedan
Tack Vanja för alltid lika bra läsning, så trevligt med en tävling. Är föräldraledig just nu med en 9 månaders bebis och en 4 åring som är inne i en riktig charmig period och testar mitt tålamod precis hela tiden. Skulle vara rackarns härligt att vinna lite mammalyxprylar då jag aldrig brukar vinna något och lite lyx i vardagen verkligen vore på sin plats just nu. ;) Kram till dig och din söta familj!
Mer än 6 år sedan
Är gravid i vecka 39, har en underbar och energifylld son på 21 månader. Älskar att vara mamma och längtar så väldigt efter den lilla nu, glömmer lätt bort mig själv och lägger all tid och alla pengar på barnen. Så lite lyx att lägga på mig själv efter förlossningen vore fantastiskt .
Mer än 6 år sedan
Jag sitter just nu och läser ännu en vänta-barn bok och försöker förbereda mig så gott det går på vad som komma skall. Beräknad födsel är om 3 (!) dagar och jag insåg nyss att i allt fokus på bebisen, med köp av söta små kläder, firande genom baby shower och all form av "nesting" har jag helt glömt bort att fira mig skälv och det faktum att jag faktiskt ska bli mamma! Det om något är väl ändå något som förtjänar att firas! Vinner jag inte ditt kit så tänker jag i alla fall ägna morgondagen åt att bara göra sådant jag tycker om och ordna en egen liten mamma shower för mig själv. Men visst vore det pricken över i att få en goodie bag för att verkligen få känna mig extra bortskämd! :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Ligger i soffan efter att ha satt två sprutor i magen, försöker att få till ännu ett litet mirakel med hjälp av ivf. Har en underbar liten tvåårig tjej härhemma som pladdrar mest hela tiden, fantastiskt. Men som sagt, i dagens nu känner jag mig inte så fab, så lite lyx vore superkul!
Mer än 6 år sedan
Åh hade varit underbart för denna preggolinan!! Som blivande tvåbarns mamma hade jag gärna fått ett kit med saker. Denna graviditeten är helt olik förra. Fett hår, finnar och spyr än(v24). Hade behövt något som livar upp tillvaron. Håller tummarna för att jag vinner!!
Mer än 6 år sedan
Hej vanja:)

Har egentligen bara en anledning till att jag verkligen skulle vilja vinna.
Jag har så saaaaaatans ont i min kropp (detta är min andra grav & är beräknad om 3 v) och jag kan säga dig att jag snart går under jorden!
Behöver lite lyx. Mammalivet kom emellan , senaste gången jag smörjde in min kropp var på julafton haha !
Mer än 6 år sedan
Åh, det här skulle vara så himla underbart! Efter att min sambo har varit borta i nästan 9 månader och jag har varit själv med våran underbara son, som numera är en 2 år gammal virvelvind, så känner jag att jag har förlorat mig själv helt. Har knappt tid till att göra något som har med mitt utseende att göra och jag saknar det! Är 29 år, men känner mig som 45 liksom. Blir så himla inspirerad av din blogg och det här skulle liksom verkligen vara ett steg mot den mamma jag vill vara liksom, vill ju se ut som den coola mama jag är! Håller tummar och tår!
Mer än 6 år sedan
Kul med en tävling :)
Jag har följt dig sedan start och tackar och bockar för din inspirerande blogg! :)

Jag fick min lilla son för 11 dagar sedan med planerat kejsarsnitt.
Är mitt i mammabubblan, trött, ömma bröst, glad, mosig i huvudet efter all ny information och erfarenhet vi har fått uppleva under dessa 11 underbara dagar.
Lite mammalyx vore på sin plats :)

Mer än 6 år sedan
Åååh! Vem behöver inte lite mammalyx? :) Jag fick min första lilla tös den 31/1 och går fortfarande på lyckorus. Dock utan sömn så blir ringarna under ögonen bara större och större & känner mig inte speciellt fräääsch!!! Haha så en påse lyx skulle förgylla min vardag hemma i soffan :) Hade gött, kram till dig och familjen
Mer än 6 år sedan
Hej
Rolig tävling!!
Hoppas på vinst då jag är alldeles för dålig på att ta hand om mig själv.
Men det kanske är normalt när man har 3 barn. Man är ju ofta för trött för att göra det, hade vart superkul att vinna!! Mammalyx=gladare & piggare mamma!️
Ha det fint!
Mer än 6 år sedan
Hej! Eftersom de flesta är gravid å satsar på din medkänsla, hjälper det inte mycket att jag skriver att jag också väntar på att min bebis ska flytta ut. Kanske för att jag (medföljande platsbrist) inte längre kan äta alla dessa goda bakverk som du tyckte om på instagram / breadcakebake...eller för att jag är tysk invandrare som saknar familjen i denna speciella tiden. Hur som jag chansa...Vanja...jag kan verkligen behöver lite vardagslyx!!! Kram
Mer än 6 år sedan
Jag tycker jag behöver lite mamma-lyx :) jag är en blivande mama som är just nu i vecka 23. Har fram till för 2 veckor sedan spytt dagligen och mått väldigt dåligt. Pluggar idag på heltid, arbetar 40 % och har hästar och lamm att ta hand om. Allt är roligt men har känts väldigt tungt när man mått så dåligt. Känner att jag skulle behöva skämmas bort lite så de sista veckorna förhoppningsvis kommer kännas bättre. Älskar att följa din vardag på bloggen!
Mer än 6 år sedan
Jag tycker jag behöver lite mamma-lyx :) jag är en blivande mama som är just nu i vecka 23. Har fram till för 2 veckor sedan spytt dagligen och mått väldigt dåligt. Pluggar idag på heltid, arbetar 40 % och har hästar och lamm att ta hand om. Allt är roligt men har känts väldigt tungt när man mått så dåligt. Känner att jag skulle behöva skämmas bort lite så de sista veckorna förhoppningsvis kommer kännas bättre. Älskar att följa din vardag på bloggen!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Har följt din bebisresa redan från första inslaget med Vecka för vecka och måste erkänna att du blev en klar favorit från första början.
Just nu väntar jag på ögonblicket då jag ska få åka in till bb. Befinner mig fem dagar från bf alltså. Skulle bli toklycklig ifall jag vann tävlingen och skulle se det som en push-gåva :) Lyx i vardagen helt enkelt.
Tre ungar, sliten, glåmig och inte alls så fräsig. Vem behöver då en påse tjusigheter mer än jag? ;) Ha det fint och fortsätt blogga som bara du gör. Så kul att följa!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! :)

Jag skulle behöva lite lyx och glam i mitt liv just nu för det känns väldigt kämpigt vissa dagar, läser till förskollärare och har just nu praktik. Trivs superbra där, men det är påfrestande att jobba 40h och inte få något för det i pengar, samtidigt som man har mycket uppgifter.. Sambon har blivit arbetslös och det är mycket tankar som snurrar.. Detta har resulterat i att jag ser ut som crap just nu, tycker allting med mitt utseende är så tråkigt :(

Är verkligen glad att jag hittat din blogg, och dina videobloggar! Kram på dig och din fina familj.
Mer än 6 år sedan
Jag är gravid i vecka 37 och nu står ju liksom tiden stilla..jag har varit sjukskriven sedan v 30 för ljumskbråck och foglossning så jag kan inte göra annat än att sitta eller ligga ner. Min 3-åriga dotter sa här om dagen när vi åt lunch "men mamma, du är som en tjock tant!". Haha det är alltså SÅ pigg och "gravidstrålande" jag ser ut ;) lite mammalyx vore GULD <3
Mer än 6 år sedan
Hej snyggo!

Jag kan inte kalla fett "mammalyx" då jag inte har barn än!
Men jag skulle verkligen behöva "super as nice mega mysigt lyx" då jag gifter mig med mitt livs kärlek om 4 månader! Jag jobbar som bagare och varje dag kommer jag hem mjölig och doftar nybakad bulle (borde finnas en parfym med samma doft kan jag tillägga) men jag känner mig ALLTID ofräsch och är i sånt behov av att då fräschas upp och lyxa till de lite! framförallt i MEGA behov av att få känna mig lite kvinnlig, mjöl överallt (verkligen överallt..) korta naglar, utslag av den torra luften och allmänt sunk... Puss och kram!
Mer än 6 år sedan
Jag känner att jag är i behov att lite mammalyx, första graviditeten och jag och sambon har haft en väldigt tuff ekonomisk tid då jag blev uppsagd från mitt jobb och lurad på nästan två månadslöner, alla räkningar sköts upp till denna månad och jag kände YES nu med mitt nya jobb så kan vi bli av med dom där helvetes räkningarna som hånar mig varje gång jag går förbi halltavlan. Fick igår reda på att lönen från mitt nya jobb kommer betalas ut nästa månad så blir inga räkningar betalda här inte, och framförallt ingen mammalyx överhuvudtaget:/
Mer än 6 år sedan
Hej igen!
Jag läste kommentaren ovan mig från Mia som ville vinna till sin svägerska!
Så fint skrivet! Jag röstar på att hennes svägerska får vinna. Tack för mig!
Jag håller tummarna för din svägerska Mia!
Kram Jossan
Mer än 6 år sedan
Åh jag skulle så gärna vilja ha lite lyx i min vardag! Väntar just nu mitt första barn. Är halvvägs och givetvis överlycklig och förväntansfull på att få träffa min lilla flicka. Dock så har jag inte vare sig kraft eller ork att göra något alls och det har varit så sedan dagen jag plussade. (Låt mig säga att jag alltid haft fart och fläkt runt mig innan och jag älskar det)
Så min vardag just nu är att jag tar mig till jobbet där jag arbetar som sjuksköterska och använder all min energi åt att ta hand om alla härliga människor som behöver och sedan raka vägen hem till soffan och intar fosterställning. Lite uppiggande lyx skulle sitta som en smäck på denna blivande mamman!
Mer än 6 år sedan
Hej på dig Vanja!
Tack för en mycket inspererande blogg. Den gör mig glad :)
Jag blev mamma till Elsa för 4 månader sen. (Elsa har en blogg, gå gärna in och läs)
Jag tycker ALLA blivande och vi som redan är mammor är så värda lite lyx i vardagen på grund av det fantastiska vi gör för våra barn! Därför vill jag vinna!!!
Papporna gör ju också ett fantastiskt jobb. Du tänker inte ha en tävling för dem också nån gång? De är också värda lite lyx.
Ha en fin helg!
Kram Jossan
Mer än 6 år sedan
Jag har en liten dotter på 8 veckor så lite mammalyx hade inte varit fel, MEN jag skulle vilja vinna det här priset till min svägerska. Sedan drygt ett år tillbaka är hon ensamstående tvåbarnsmor(6 och 4år) sedan min bror/hennes sambo plötsligt och oväntat gick bort. Hon är en kämpe som får vardagen att gå ihop, hon har varken tid eller pengar till mammalyx, så att få ge det till henne skulle kännas toppen!!
Tack för en bra blogg, kul att läsa om din vardag då du fick barn veckan efter mig
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!!!:D Tack för mysig och gosig blogg! Min motivering till varför jag skall vinna är följande: De sista åren har ja haft sån nedrans otur med min kropp. Nya problem har löst av varann utan stopp och just börjar ja få krupp på detta. Är riktigt dålig på att ta hand om mitt yttre då ja försöker lägga fokus på att fixa så mitt innre mår bra dvs. Min mage, nacke, halskatarr osv.....Skulle vara kul att få lite uppfriskande produkter för att få lite ny energi då ja har lite svacka nu. Trots mina pågående problem försöker jag se allt possitivt då livet ändå är ljuvt och ja försöker njuta av allt de bra man har! :) Massa kramar
Mer än 6 år sedan
Ho hoj.
Jag är vääldig gravid och ska få mitt första barn om 3 veckor. Älskar att lyxa och önskar jag kunde få Preggo lyxa nu under den sista väntan och det skulle ju sitta fin fint med lite produkter. Iochmed att sambo studerar och jag för tillfället går på graviditetspenning så blir det inte mycket lyx i vardagen just nu. Tack för en upplyftande blogg
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag är inte alls i behov av mammalyx men däremot är min bästa kompis det och eftersom vi bor 70 mil ifrån varandra (och därmed träffas på tok för sällan!) så vore det fantastiskt kul att få skicka en överraskning med posten till henne! Isabell väntar en liten bebispojke i början av april och jag kan längtar ihjäl mig efter att få träffa dom båda!

PS. Tack för en supermysig blogg och för allt du delat med dig av både här och på vecka för vecka, nu längtar till och med jag lite efter en egen bebis!

Önskar dig och Iggy en fantastisk lördag!
Mer än 6 år sedan
Hey Vanja!!

Jag heter Emelie och är 23 år. Jag vill såklart (som alla andra) vinna lite härliga grejer! Jag väntar mitt första barn nu till mitten av april och är så sjukt nervös, uppspelt, gråtmild och förväntansfull.

Försöker nu under den låååånga väntan tills lillen kikar ut fylla det mentala rummet som jag förberett med andra härliga saker, och att få vinna en goodiebag skulle göra min väntan lite mindre outhärdlig.

Jag håller mina svullna mamma tummar och hoppas!

Kramar Emelie :)
Mer än 6 år sedan
Hej. Skulle jättegärna vilja vinna. Är en ganska nybliven tvåbarnsmorsa och med en snart 3 månaders och en på 20 månader är det fullt upp, tiden räcker inte alltid till till lite lyx. Plus att hösten varit ett rent h*lvete rent ut sagt med först fuktskadad husvagn, vattenläcka i i väggen och takfönster läcka i barnens rum. Under den tiden vart man höggravid och sen ner renoveringen drog igång så var man nyförlöst och hade en liten att tänka på. Under tiden fick vi duscha i det gamla badrummet med badkar. Så man har haft roligare plus att pengarna bara rullar iväg med renoveringen där man får ändra och lägga till hela tiden i ett gammalt hus. Inget blir som tänkt sig. Så det hade varit trevligt att få vinna nåt litet. För övrigt verkar du vara en sån där go och hipp tjej. :-) kramar
Mer än 6 år sedan
Att få se vad andra mamas skriver här gör att man inser att många är med om mycket tufft. Jag fick en liten Pelle för 10 veckor sedan. Han kom en månad för tidigt och vi har hunnit med en hel del, inklämt ljumskbråck som han opererats för och därefter RS -virus med påverkan på benmärgen vilket gjort honom infektionskänslig. Många dagar på sjukhuset har det varit i hans korta liv. Nu håller vi oss borta från andra människor till bacillsäsongen är över. Svårt för mig som annars flänger runt. Alltid roligt att vinna, men jag har å andra sidan redan vunnit högsta vinsten. Och det kan nog fler här instämma med
Mer än 6 år sedan
Åh hade verkligen behövt lite vardagslyx just nu! Har bf den 20 maj och väntar mina första barn (twinisar) och jag har aldrig någonsin känt mig såhär ofräsch som just nu. Har varit sjukskriven sen januari med sträng sängvila vilket har resulterat i att jag inte köpt något nytt på hur länge som helst. Hade varit underbart att få hem lite nytt på posten :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Tack för en super blogg å alla dina youtube-klipp, dom har verkligen varit en solglimt i min vardag med ditt så alltid Goa och glada humör! I höstas hände det som inte får hända, mitt 40 veckors barn dog i min mage pga komplikationer varken jag eller läkarna kunde förutsett. Allt som skulle varit rosafluffigt och glatt blev genast väldigt grått å trist! Vi bestämde oss direkt efter förlossningen att vi skulle försöka skaffa massa syskon till vår lilla prinsessa och försökte hålla humöret uppe. Dock blev det en mörk vinter å längtan efter ett till litet barn va enorm! Gravtest efter gravtest va negativt å vi höll på å deppa ihop totalt när det äntligen blev positivt:) så nu 11 veckor in i min andra graviditet är vi superlyckliga men samtidigt såå oroliga att samma sak skall hända igen! Illamående å trötthet gör mina dagar långa å tankarna bara yr! Ditt lyxiga mama-kitt hade absolut kunnat få mig på andra tankar för en liten stund, en välbehövlig stund utan tankar å enbart lyx!
Tack igen för att du är den du är och för att du väljer att dela med dig utav ditt liv! Det har gett mig många leenden den här vintern:)
Mer än 6 år sedan
Har bf om 5 veckor och har det mesta klart, till min dotter i magen. Nu e de dags för blivande mamman att fräscha till sig och unna sig lite innan det är dags, för en piffig å fräsch morsa ger en pigg å glad bebis, de kmr iallafall jag köra på. Därför hade ett litet mama-kit passat perfekt nu :)
Mer än 6 år sedan
I väntans tider...
Gjorde sista dagen på jobbet igår så nu ska här ego-lyxas varje dag till lillan väljer att titta ut (BF om 12dgr). Lite lyxiga produkter skulle så klart sitta fint :)

F
Mer än 6 år sedan
Hej!
Sitter här med stora magen med en vecka kvar till bf å en goodiebag hade inte vart fel antingen som grattis-till-din-bebis-present eller stackare-som-gått-över-tiden-present ;)
Mer än 6 år sedan
Hej! Sedan lite mer än ett år tillbaka bor jag på andra sidan jorden i den fantastiska staden Chicago, men är trots det en trogen bloggläsare. Jag skulle vilja vinna lite mamma-lyx till min fantastiska mor som antagligen är en av de mest fenomenala människor jag känner. Efter ett otroligt tufft år då hon förlorade två jobb och en av hennes närmsta vänner och min mormor gick bort, så tycker jag att hon förtjänar ett litet lyxkit. Keep up the good work med bloggen Vanja! Kramar från Agnes i USA
Mer än 6 år sedan
Hej! Jag har dragit igång den stora vårstädningen i veckan! Härligt att få det fint hemma men det är ingen lek! Der blir blodigt allvar när jag väl sätter igång och allt smuts och annat obehörigt ska bort. Så efter att ha stått på knä och gnott lister så känner jag mig i stort behov av ett litet lyxkit. Kanske främst återfuktning för stackars knän och händer :)
Mer än 6 år sedan
Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna. Jag är gravid i vecka 36 med mitt tredje barn. Och känner mig inte direkt tiptop om man säger så :) Kram Lina
Mer än 6 år sedan
Hej hej :) tycker det är supet kul att följa dig i din blogg och videos, en cool och inspekterande morsa med mycket färg som man själv vill vara. Väntar mitt 4 barn och är jätte glad över en skatt till men har fått världens foglossning så jag knappt kan gå utan smärta vilket inte gör mitt liv lätt men jag försöker hitta ljusa stunder och tänka positivt. Och vinna lite mamma lyx nu skulle absolut inte skada :)
Många kramar // Sandra
Mer än 6 år sedan
Hej! Jag skulle sååå himla gärna vilja vinna lite mamma-lyx då jag alltid får lite dåligt samvete om man köper nå "onödigt" till mig själv, för pengarna borde ju lagts på nåt nödvändigare/sparas. Så därför blir det att jag aldrig köper nå sånt till mig själv. Just nu sitter jag utslagen i soffan efter att ha grävt ned staket hela dagen, de e mkt jobbigare när ja e gravid i vecka 29 än det var innan graviditet märkte jag nu ;) Hade så bra!! Håller tummar att jag vinner!!
Mer än 6 år sedan
Hej!
Ligger just nu på förlossningen och hoppas droppet jag får gör att våran lilla lilla tös stannar kvar ett tag till i magen då jag bara är i v.32! Det skulle vara underbart med lite mammalyx nu när jag inte ens får lämna sängen mer än toabesök, för att fördriva tiden lite och hoppas det får henne att vänta lite ;-)
Såå du får gärna skriva mer om din förlossning då det kan bli snitt redan nästa vecka om det vill sig illa då hon ligger i säte. :-)

Kram!
Mer än 6 år sedan
Hej!
Hayat heter jag o är 6 månader, jag lånade mammas telefon för att skriva detta. Hon vet inte att jag vet men min lilla mamma är världens bästa! Hon får mig att skratta högt och prutta samtidigt och hon matar mig med världen godaste tuttis-mjölk. Jag röstar för att hon vinner lite mamma-lyxprylar för då skulle hon bli såå himla glad. Jag tycker att hon luktar godast i världen (mjölk+bebiskräk=bäst) men ibland kan hon längta efter att lukta lite annat också! Kanske kan hon vinna det här...
KRAM
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja :) grattis till din fina son.
Jag har inga barn men jag och min sambo har försökt länge
Man blir så besviken när man inte får ett plus månad efter månad, ibland känner
man sig hopplös, känner att man behöver lite vardags lyx!
Läser din blogg varje dag, även Instagram!
Kram :)
Mer än 6 år sedan
Hej där!

Fick mitt första barn den 8 februari efter en tung graviditet men det var inte slut där! Har bott på SöS sjukhus sedan dess pga alla komplikationer! Svårt att få till någon lyx här.. Läser din blogg om dagarna och längtar efter uppdateringar på youtube kanalen! :)

Tack fina för en underhållande och intressant blogg!
Milla
Mer än 6 år sedan
Vill först ge en stor tumme upp för bloggen och alla mammatips till kommande föräldraskap. Nu till min motivering..

Jag och min sambo har varit tillsammans i 13år, jag är idag 28 så du kan fatta att jag har prickat feträtt med amors pilar. För ca 5år sedan bestämde vi oss för att det var dags att starta processen till att bli föräldrar. Lättare sagt än gjort. Efter ca 2år utan något som helst resultat gjordes en utredning som inte påvisade några som helst hinder att detta skulle fungera. Vi beslöt oss för att genomgå en IVF, efter jag tappat ca 10kilo var detta okej enligt landstinget. Vi kämpade på och försökte hålla moder uppe, en lång process med mycket olika läkemedel och besök på kliniken som ligger 10mil hemifrån. Man väntade på att få göra det berömda testet som i alla år visat negativt skulle ge oss ett positivt svar, det gick åt pipan och de embryona som skulle frysas blev det inget heller med. Hoppet liksom har lagt sig och tanken på att det kanske inte var riktigt meningen började infinna sig. Efter totalt ca 5år sedan resan startade så blev vi spontant gravida huxflux, vi kunde inte tro det! Idag gick vi in i vecka 20, den 15aug kommer äntligen vår älskade son till världen! Jag har haft en tuff graviditet och hade liksom gloryfierat en graviditet som endast underbar och lätt. Jag känner inte igen mig, min kropp och ör konstant trött. Jag vill inte klaga om att vara gravid för kunde inte vara mera lycklig! Meeen, skulle verkligen behöva lite preggolyx för att kunna njuta lite extra av min preggofiering!

Tackar för alla tips om bb väska och allt därtill!
Många kramar!
Mer än 6 år sedan
Hallå Vanja!
Jag är en nyexaminerad beteendevetare utan jobb. Har precis läst en kurs i arbetsrätt i ren desperation eftersom jag inte har någon sysselsättning. Nu ska jag ha tenta i den kursen! Så jag sitter på en lördag begravd i pappar och böcker och ska göra det i en vecka till. När det är över då? Då är jag arbetslös igen...Motivationen är inte på topp så att säga. Är i stort behov av lite lyx i tillvaron just nu eftersom min nuvarande livssituation ej tillåter någon lyx!

MVH
En ångestfylld Linnea
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Hade gärna vunnit en goodiebag med "tahandommig" saker!:D
Är ensamstående mamma till en liten grabb på 9 månader, och tyvärr har man inte
Riktigt råd att prioritera sig själv på ett sätt som man skulle behöva för att få må bra
Och känna sig fräsch!
Så jag håller tummarna på att få bli lite bortskämd ;)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja. Tokgillar din blogg och har lätt mig såå mycket om kejsarsnitt och efter att inte haft några åsikter om det tkr jag nu efter att ha följt dig och din bebis resa så tycker jag att det är en mänskligrättighet att få föda på det sättet man själv önskar!! Så först och främst tack för att du lärt mig massor!! Sen, varför skulle jag få vinna? Ja, jag har ju faktiskt precis vunnit
Världens bästa och finaste pris- en liten liten knodd har flyttat in i min mage. Jag är klart med mina studier (till förskollärare) januari 2015. Och bebisen är beräknad i början på november! Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa barn, men planen var att jobba i ett halvår och sen börja försöka. Trots mini-piller har ju alltså
en plutt - till vår stora chock - flyttat in i magen. Lyckan är ju självklart total och abort pga av att det inte är den ultimata tiden, ja det finns inte för mig/oss. Allt händer av en anledning och jag kmr få skriva examensarbete och amma samtidigt! Men vad gör det om hundra år??!
Iallafall, sen jag plussade har saker och ting gått (jobbigt att erkänna) åt helt fel håll. Det tog en vecka och sambon blev varslad från sitt arbete! Vilket är en såå stor stress. Jag har mått illa dygnet runt och haft humörsvängningar utan dess like! Jag vill absolut inte klaga för jag är övertygad om att allt blir bra och ordnar sig i slutändan- men jag skulle gärna vinna lite Goa grejer och få en liten boozt i rätt riktning för just nu är det lite tufft:/ håller tummar och tår! Kram!
Mer än 6 år sedan
Hej fina Vanja!
Jag är gravid i vecka 31, och det där gravidglowet känns låååångt borta.
Trött på att känna mig som en flodhäst, trött på mammagarderoben, trött på att vara trött..
Men oerhört pepp på bebis såklart!

Skulle bli superglad om jag fick vinna något som satte en glammig guldkant på min vardag!
Mer än 6 år sedan
I väntan på förlossningen så behöver man lite extra lyx i vardagen.
Att få ett barn och väntan på det kan kännas låååång.
Men att få en härlig goodiebag hade ju absoliut gjort väntan lite lättare!
tack för en härlig blogg.
Ha en fin lördag

Kram Tanja
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag är gravid i v 30 med mitt andra barn och har precis vaknat upp ur en riktigt surmulen gravidbubbla. Nu vill jag bara ta hand om mig själv, har klippt ny frisyr, smörjer och skrubbar så fort jag kommer åt. Humörshöjare utan dess like. Vore verkligen kul att testa lite nya produkter! Det har varit superkul att följa din graviditet och förlossning då jag också kommer föda med planerat kejsarsnitt denna gång. Tack för det! /Mia
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag älskar tävlingar, så jag tänkte "Varför inte vara med?!". Jag är inte mamma eller för den delen gravid, jag älskar bara att unna mig själv vardagslyx då och då.
Jag är ett riktigt modefreak och driver en blogg samt en youtube-kanal som handar om stil,mode och mitt liv. Min dröm här i livet är att kunna livnära mig på de jag ÄLSKAR att göra, min blogg/youtube. Du har även inspirerat mig till att kanske någon gång i framtiden starta mitt eget företag! Du är verkligen en inspirationskälla för mig, både när det kommer till kläder och skönhet!

STOR kram till dig och din familj!
Mer än 6 år sedan
Hej fina du ,jag hoppas få skämma bort mig med lite lyx pga ända sen min son föddes har jag inte unnat mig själ mycket lyx eller egentid så vore underbart me fin vinst o efter först en trög start i livet för sonen kom lite 2tuffa år så me friska virvelvinden hemma nu vore detta en drömvinst att få.hoppas på tur
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Vill börja med att säga att du är supergullig som delar med dig, både av dig själv och nu med en extra liten present till någon. Det verkar som du redan har många verkligt värda mammor och andra som deltar i tävlingen och jag är säker på att vem som än får den kommer njuta av vinsten ️ Jag har inte tre jobb, jag är student men klarar mig ganska bra, jag har inga barn (endast 23 och har inte försökt än) men massa fina människor omkring mig. Trots det håller jag nu på att ta mig ur det som antagligen har varit det jobbigaste året i mitt liv. Jag har insett många saker om mig själv och mitt liv och till slut har jag vågat be om hjälp. De dagar som känns mörka och jobbiga försöker jag lysa upp mitt små glädjande inslag. Du Vanja, med din fantastiska levnadsglädje och energi har varit ett av dem. Om jag vann skulle det kännas som att jag hade en liten del av dig med mig. Nästa gång allt skiter sig och jag bara vill gömma mig under täcket kunde jag unna mig lite vardagslyx och låta tanken på dig muntra upp mig

Tack för all din genorisitet Vanja, och kom ihåg att du har gjort skillnad i mitt liv och säkert många andras
Mer än 6 år sedan
Mer mammalyx åt folket! jag skulle vilja få lite bara till mig, har ingen bebis utan mina barn är 6 och 13 och det är full fart, ingen tid till mamma tid, då det ska skjutsas till träning och kompisar, puh, saknar lite den tiden då man kunde sjunka ner i soffan med en liten framför en film eller bok och bara softa. kikar in hos dej med lite avund.:)
Mer än 6 år sedan
Hej alla mamas el blivande mamas.
Gravid i v 37 med planerat snitt om några veckor.
Ser inte mina fötter.
Ser inte fiffi.
Kan inte plocka upp det jag tappat på golvet längre.
Att resa sig ut soffan är en bedrift. (Tur ingen filmar mig)
Utan stödstrumpor skulle man inte kunna gå.
Gråter för ingenting och tårarna kan bara spruta helt plötsligt.

Vi väntar vår mirakelbebis som inte skulle kunna ha blivit till egentligen. Allt känns så stort och overkligt. Att det liksom är våran tur nu.
Mitt i all gråt, utbrott och sömnbrist finns en enorm glädje och förväntan.
Skulle verkligen behöva piffa till mig nu sista veckorna så att mitt utseende matchar min självkänsla och stoltheten inför inträdandet i mamahood.
Tack för en fin blogg. Följt dig under din graviditet och ditt snitt och både jag och min sambo är tacksamma för alla råd.
Med vänlig hälsning, Maria
Mer än 6 år sedan
Hej! Deltar gärna! :) jag hade verkligen behövt lite lyx
Och roligheter då jag är gravid och har bf i April. Anledningen till att jag suktar efter
Lyx och flärd är att jag varit sängliggande och sjukskriven ca 4 månader pga
Sammandragningar. Detta har gjort att jag inte kunnat gå
I affärer, besöka vänner osv. Känner mig så
Grå och trist:(. Men snart kommer vår efterlängtade
Bebis... Och jag ser så framemot
Att bli mig igen. Älskar vanligen att vara fin och
Njuta av livets goda. 4 mån i säng och soffa ger en ej den känslan! ;)

Kram sandi
Mer än 6 år sedan
Jag säger bara en sak, pollenallergi! Alltid denna tiden på året så sväller ansiktet upp, ögonen kleggar igen och näsan börjar rinna. Med andra ord, jag känner mig inte så glam just nu. Hade suttit så himla himla fint med ett litet kit att fräscha till sig lite med och iallafall känna sig lite med glam. Det var allt! Puss&kram skumbanan!
Mer än 6 år sedan
Åååå jag skulle verkligen vilja vinna denna goodiebag. Sitter just nu med hårfärg i håret o hoppas den skall ta, är gravid i v.30 med bebbe nummer 9 ;) har 7 veckor kvar sen blir hon utplockad pga av olika omständigheter. Känner verkligen att jag skulle behöva lite uppfriskade pryttlar till mej själv i denna stund. Hur härligt vore inte det när man känner sej som en medelstor val som knappt kommer ut o solen?! Håller alla mina fingrar för detta kit vore sååå himla toppenkul :D
Mer än 6 år sedan
Hej!:D
Har följt dig/ er resa sen första avsnittet på " gravid vecka för vecka".
Man blir så glad och positiv av dig! Härlig utstrålning! Tack!
Det ska du veta:)

Hur som helst, bästa motiveringen. Gudarnas, sånt är jag totalt värdelös på! Haha. Jag är i vecka 41 just nu & vi bara väntar på att vår lille kille skall titta ut! Åh denna väntan! Vill ju så gärna träffa honom snart. Så lite härlig mamma/gravid lyx skulle inte sitta fel:)

Ta hand om er fina lilla familj

Mer än 6 år sedan
Jag är i stort behov av lite mammalyx! Jag har en liten tjej på snart 6 veckor som inte är en "ätaochsovabebis". Utan hon är mest vaken dygnet runt och tränar upp sin vackra stämma. Så lite lyx i vardagen är välbehövligt. :-)
Stora kramar!
Mer än 6 år sedan
Hej! Jag skulle älska att få lyxa lite hemma. Jag ägnar mima dagar åt att ta hand andra,jag har jobbat på servicehus för äldre med demens och alzheimers sjukdom. Nu har jag precis börjat nytt som Tim vik inom barnomsorgen,jag älskar att ta hand om andra och göra deras dagar extra speciella ,bara genom nått litet extra.inget av dessa jobb ger speciellt mycket betalt därför lägger jag inte pengar på lyxiga saker till mig själv just nu. Men de skulle behövas. Jag tror att om man glänser lite extra så smittar det,som ringar på vattnet!
Kram
Mer än 6 år sedan
Hej fina Vanja!

Jag hade så hemskt gärna velat vunnit då jag just nu är inne i en ganska så stressig period. Jag har ett körkort jag håller på att ta (är i slutet), jag håller på att leta jobb och boende och mitt i allt ska man hinna varva ner. Så att vinna hade för mig betytt så otroligt mycket!

Kram!
Mer än 6 år sedan
Åh va kul med tävling!
Jag och min sambo fick reda på att vi väntar barn för en vecka sedan ungefär efter ca sju månaders försök. Vi är helt överlyckliga och går mest runt och myser med vår lilla hemlighet.
Jag skulle tycka det vore helt fantastiskt att vinna lite gravidlyx dom detta i så fall blir för mig!
Just nu går jag mest runt och känner mig svullen, torr i hyn och allmänt osexig. Med två jobb som varar mellan åtta på morgonen och elva på kvällen vissa dagar så hinner jag knappt duscha
känns det som, så lite lyx vore inte helt fel! :)

Tack för en härlig blogg! :)

Mer än 6 år sedan
Åh, vilken härlig idé! Och väldigt generöst av dig, Vanja. :) I snart tre år har jag kämpat för att jag och min drömman ska kunna vara tillsammans, för att vi ska må bra och leva ett bra liv tillsammans med hans barn sedan tidigare, för att vi ska ha ett bra hem att bo i, för att vi ska få ett kärleksbarn och för att få ekonomin så bra som möjligt inför den nu pågående föräldraledigheten. Jag fick mitt första barn, en liten son, den 22 februari. Det tveklöst bästa som har hänt mig och oss! Nu är jag redo att börja ta hand om och fokusera mer på mig själv. Lite mammalyx skulle sitta riktigt fint, för att jag är värd det! :) Kram från en lycklig och lite sliten mjölkko!
Mer än 6 år sedan
Halloj! Jag har en underbar busig, bestämd, envis snart tvååring hemma! Dock blir det begränsat med lite extra guld/glam kant på tillvaron med dagishäntning och hela faderullan :) hade gärna överraskat karln min med att bli lite extra "piffig" oavsett måste jag säga hatten av för en kul och härlig blogg. Och till nästa barn kommer jag definitivt och spanar lite snygga preggokläder hos er! Hej från en solig lekpark!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag är 21 år(snart 22), har ännu inga barn men har tänkt att skaffa om några år när jag studerat klart och jobbat :)
Som student skulle det vara superkul att vinna ett kul kit med fina prylar för att unna sig lite lyx i vardagen :D En boost för självförtroendet med lite roliga prylar som får en att känna sig fin är inte fel!!

Älskar din blogg, så kul att följa er resa och så himla fin bebis ni har :)
Kramar
Mer än 6 år sedan
Efter en graviditet som kantats av extrem trötthet och foglossning som ledde till att kryckor fick användas och att jag blev sjukskriven 100% från v28 förlöste jag, med magsjuka min pojke igår 02.38. Idag är jag en lycklig, trött tvåbarnsmamma med hög feber och tycker faktiskt, verkligen att jag är värd lite mammalyx, eller ganska mycket mammalyx om jag ska vara ärlig!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag är en trött mamma till en 15 månaders och gravid! Mår illa och hela ansiktet har invaderats av små små prickar! Skulle vara skönt att få lite lyx och ro om mig själv lite!

Tack för en bra blogg och det är så kul att följa dig! Kram
Mer än 6 år sedan
Hej!
Med ett fullspäckat schema med högskolestudier och tre jobb blir det sällan chans att lägga ned tid på mig själv. Denna vinst skulle få mig att stanna upp och reflektera vad som är viktigt i livet, och säkert få mig att inse att jag måste ta bättre hand om mig själv.
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!

Jag deltar gärna i tävlingen. Jag är gravid i v. 23 med första barnet så jag kan snart räknas som en mama. =) jag tycker väl att jag faktiskt är värd lite lyx som gravid. Det är inte jätteglammigt med gravidillamående men förutom det så mår jag fint. Jag tycker man ska pyssla om sig själv lite extra under graviditeten så man fortfarande känner sig fräsch och snygg. Jag skulle bli super glad om jag vann ett lyxigt kit =)

Kram på dig!
Mer än 6 år sedan
Hej!! Först vill jag bara säga att det är så kul och följa dig, du är en inspirerande och glädjespridande sol i vardagen. Vår lilla guldklimp föddes för snart ett halv år sen efter några års kämpande med blod, svett och tårar. Men nu är han är, och jag är så innerligt tacksam varje dag när jag vaknar för att jag äntligen fick bli mamma. Det har varit min dröm sedan alltid skulle jag vilja säga. Jag tar absolut ingenting för givet om man säger så. Fick en gång slängt i ansiktet att du får allt du vill ha i livet. Efter mycket om och men kanske jag uppnår mina drömmar och mål, men min lott i livet har aldrig varit den enkla vägen utan jag får alltid strida för att komma någon vart. Så jag tycker att jag skulle vara värd lite mammalyx och skämma bort mig själv.

Kramar till dig!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Jag är gravid i v. 20 med första barnet. Många säger att graviditeten är en härlig tid som man ska ta tillvara på. Jag har aldrig mått så dåligt eller känt mig så ful och ofräsch som jag gör nu. Är i stort behov av lite vardagslyx så att man kanske kan få känna sig lite fin under graviditeten!
KRAM
Mer än 6 år sedan
Hej. Jag skulle verkligen uppskatta lite lyx nu, vi var på ett vändningsförsök i förra veckan (som för övrigt var en ganska så hemsk upplevelse, väldigt obehagligt) Bebisen ville inte vända sig.
Så nu blir det kejsarsnitt för mig den 8 april, så det är väldigt skönt, kul att läsa din upplevelse om och efter ett kejsarsnitt! Jag är laddad och känner mig redo!
Tack för en ta blogg. Kram
Mer än 6 år sedan
Hej du med det snygga namnet :)
Jag har inga barn än men jag vill såklart ha inom en snar framtid. Helst ett helt fotbollslag, men jag skulle ha börjat tidigare isåfall. Jag fyller 27 i år. Hehe.
Jag vill vinna lite vardagslyx för att det skulle vara nice. Jag håller på tampas med migsjälv, jag försöker trivas med migsjälv. Galet söt bebis ni har iaf! Kram/ en annan Vanja
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Tack för en rolig o inspirerande blogg, alltid lika kul att kika in här. Jag är gravid i v21 och har börjat känna av foglossning (jobbar inom vården) och idag när jag vaknade hade jag på något vis(?!) lyckats klämma en nerv i axeln, aj aj säger jag bara! Men vad gör det, när ett litet knott sparkar i min mage? :) Så högsta vinsten har jag redan kammat hem, men lite lyxiga prylar har aldrig väl aldrig skadat någon? Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Gud vad jag skulle vilja vinna lite nya fräsiga prodkter då jag har 30 dagar kvar till BF med mitt andra barn. Det är stor skillnad på att vara gravid andra gången, man har definitivt inte lika mycket tid att vårda sitt yttre, något jag annars gärna gör! Vore verkligen lyxigt med ett gäng nya prudukter att ha redo att börja lyxa med så fort bebisen ploppat ut :)
Mer än 6 år sedan
Jag skulle gärna vilja vinna och kunna unna mig själv lite. Har en dotter på 9 mån som sen födsel jag ägnat all min tid åt. Har inte unnat mig någonting sen hon kom utan lagt allt fokus på min prinsessa. Nu efter en tuff vinter med sambo som jobbat konstant skulle det kännas fantastiskt att kunna ta hand om sig själv lite. Tack för en super blogg!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag skulle gärna vilja vinna ett litet kit, det hade vart perfekt! Jag väntar mitt första barn (v.9) och innan jag blev gravid åt jag antidepressiva tabletter, men slutade för bebis skull & nu känner jag att mitt mående dalar neråt. Men jag försöker bita ihop & ta mig igenom det :) Det hade vart superkul att få lite lyx i den gråa vardagen! Kram <3
Mer än 6 år sedan
Skickade visst mitt förra inlägg utan kommentaren, tror det kallas amningshjärna..! ️ Jag skulle bli så himla superduperglad om jag vann lite mammalyx-prylar! Har en liten skrutta hemma på tre månader som jag älskar över allt annat på denna jord men tro det eller ej -mitt liv har inte varit särskilt glammigt sen jag fick henne! så liten mammalyx-prylar hade varit en härlig kontrast mot min numera lite mindre glammiga look. Och tack för en positiv och väldigt inspirerande blogg!
Mer än 6 år sedan
Hej fina vanja! Jag fick själv en liten dotter den 15 februari:) så jag har följt dig under hela graviditeten och tänker fortsätta med det eftersom du bjuder på en himla rolig, härlig och inspirerande läsning! Jag skulle vilja vinna ett lyxigt mamakit eftersom jag har ett litet matvrak till bebis som helst vill ligga vid tutten hela dagarna. Detta gör att jag inte kommer ut på stan så himla mycket så hinner inte köpa de där "ta hand om mig själv-produkterna!" Jag skulle bli sååå glad och tacksam om lilla jag fick vinna! Tack för en fin blogg:) ha det bra! Kraaam från en 21-årig mama <3
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen