Mys med moster Mini!

Idag har jag och Piggly haft det väldigt härligt, för vi har fått hänga med moster Mini heeela dagen lång! Min fina lillasyster kom nämligen på besök, och det slutade med att vi mös omkring från lunch till kväll. (Iggys något drömska blick kommer sig av att han stirrar på vår hall-lampa, en stor favorit.)

 

Vi drog först bort till vårt nya favvoställe Delimundo och snaskade i oss deras vansinnesgoda sydamerikanska mat. Jag tog spenat- och ostfyllda piroger med quinoasallad. Har snart ätit mig igenom hela deras meny, och fy SATAN vad gott allt är! När jag beställde in denna rätten tänkte jag dock att "men hur skojig kan en quinoasallad vara - egentligen?". Tycker oftast att det (tyvärr) används som någon lite halvträlig utfyllnad som inte smakar nåt. Men ojojoj vad gott det var. Svårt att förstå hur de lyckats få in så mycket smak i quinoan, men den hade verkligen gjorts med kärlek. Som allt annat på det här stället. Rekommenderas varmt om ni är i krokarna! Piggly låg snällt och sov under hela lunchen, han sprattlade till några gånger och då blev jag kallsvettig på studs. Har inte riiiiktigt lärt mig slappna av när jag har med honom ut. Men det kommer väl.

 

Det syns kanske inte supermycket på just den här bilden, men Mini hade också haft rosa i håret för några dagar sen. Och av precis samma anledning som jag - vädret var ju bara för himla grått, så man behövde muntra upp världen litegrann. Great minds think alike! ;-)

 

Efter lunchen tog vi en långprommis, och moster fick ratta vagnen hela vägen. Det gjorde hon med bravur. Bra att plocka lite finfina mosterpoäng, eftersom jag räknar kallt med att Mini ska vara barnvakt åt Mr Iggles en hel del de kommande åren. Och då måste man ju kunna ratta vagn.

 

Gick ju himla bra som ni ser. Glad i hågen var hon också, mitt i allt rattande. Bra där moster!

 

Efter prommisen slank vi förbi GlamMom-kontoret (de blir alltid lika lyriska när vi kommer på besök, Iggy känner sig som en riktig rockstar där tror jag, så poppis som han är bland glammisarna), och sen hängde vi en stund i pappas butik. Jag passade såklart på att göra lite finkaffe till mig å moster Mini, och en 6/5/4-mugg fick därmed äran att inviga vagnens lattehållare. Allt som allt en sjukt mysig dag, där vi lyckades klämma in såväl bebis- som moster, -glammis och pappamys! Man kan ju aldrig få för mycket mys liksom.

5 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Saga - Vi har ett superbra tjejnamn, men vi håller det hemligt än så länge, ifall Iggy skulle få en lillasyster senare. ;-)
Mer än 7 år sedan
Hej!
Vad skulle Iggy hetat om det blev en tjej? :)
Mer än 7 år sedan
Sua: Vad kul att du gillar väskan, vi äääälskar den! SÅ fin och tokpraktisk! Den är helt slutsåld just nu, men vi kommer sälja den på GlamMom i början av april. Då kommer den även finnas i svart. Skicka gärna ett mail till [email protected] om att du är intresserad av den, så kan vi maila dig när den kommit in. :-) Kram!
Mer än 7 år sedan
Han e så söt Iggy så och lik Nicklas tycker jag :-)
Mer än 7 år sedan
Åh vilken mysdag:-) var finns den otroligt fina skötväskan att beställa?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen