Sköna gröna söndag!

I dag körde Iggly på en helgrön outfit. Kändes väldigt rätt denna sköna söndag, som var fylld till bredden av VÅR! Yes!

 

Passar också himla bra med grönt, eftersom smeknamnet som just nu går varmt här hemma är Grodis. Jag vet, lite löjligt, men det kan inte hjälpas. 

 

Grodis matchade sin mamma, eftersom även hon rockade grönt i dag. Och mamma matchade väggen. I alla fall mammas hår. #varslutarfrippanvarbörjarteglet

10 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Iggy är väldigt lik sin pappa! :)
Mer än 6 år sedan
Han är jätte, jätte söt!
Jag har följt dig på vecka för vecka sen start och gillar att du fortsätter med det på din sida! :)

Mer än 6 år sedan
Sofie: Hmmm, vi hade med det till BB så Iggy har sovit i det sen dag 1 och det har inte varit några problem. Vi har det emellan oss i sängen, och han snusar i det även på dagarna då och då. Vill din bebis inte ligga i sitt näste? Kanske kan hjälpa om du lägger i en filt/favoritleksak? Hoppas det löser sig. Kram!

Malin: Har tidigare gjort en liten hårguide (hittas under kategorin Smink å sånt), men ska kirra en hårvideo har jag tänkt. Kommer så småningom! :-) Använder en plattång för att locka, men den jag har nu är inte bra så jag vill inte tipsa om den. Har mina ögon på en som verkar super dock, ska köpa och testa först inna jag tipsar.

Jenn & Elin & Isabelle: SNUTTISAR! Vet inte vad jag ska säga annat än <3<3<3<3<3<3 Love you! :-) Och BRA ide med jämförelsebilder på Iggy å hans paps, det ska vi fixa! KRAM!
Mer än 6 år sedan
Hej vanja! Måste verkligen hålla med de ovanstående om hur slående lik lille Iggy är Niklas! Väldigt söt såklart!
Kan du inte fortsätt med dina videos för oj vilken energi du ger även till mig som varken har bebis eller bebis planerad! :)
Keep up The joy!!
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Idag kom jag på mig själv tänka (när en mamma med barnvagn passerade) att "tänk om Vanja skulle gå förbi mig", skulle nog aldrig våga säga något men du verkar i alla fall supermegagullig! Iggy är förresten gaaalet lik sin pappa, vore kul att se jämförelsebebisbilder :)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag tycker du är så fin i håret. Vad för typ av locktång använder du? Jag är sämst på det där, men tänkte försöka i varje fall. /Hårinkompetent
Mer än 6 år sedan
Underbar blogg!! Du klär dig alltid så himla fint, precis min stil! Oj vad lilla söta Piggly är lik sin pappa, helt sjukt!!
Underbara är ni allihopa =)
KRAM //Jenny
Mer än 6 år sedan
Några tips på hur man får sin bebis att sova i sitt babynest? ;-)
Mer än 6 år sedan
Min son kallades Grodan.. Så till den grad att jag numera har en tatuering av en Groda på min handled (en groda från de allra första kläder han någonsin fick på sig) med sonens namn ovanpå. Min son är dock åtta år nu.. Så Grodan får jag bara kalla honom i närheten av familj.. :p
Mer än 6 år sedan
Världens sötaste lilla Grodis :) Hoppas ni haft en underbar helg! Kram Jenny
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen