Sköna söndag

I dag har vi haft en riktig mysdag. Inledde med att slinka förbi återvinningskuporna och pluppa i lite glasplastpapper. Alltid härligt att köra en veckorensning så att det blir lite mer plats hemma i boet. Bebis = väldigt mycket mer skräp, har vi märkt. Kuporna var för fula för att få vara med på bild, men den tjusiga skolan (där Iggy förmodligen kommer gå så småningom) får däremot godkänt som backdrop.

 

Det är preciiiiiis sånt här som gör att vi älskar att bo på Söder. Man promenerar in på en bakgata, och vips! ...så har nån styrt upp ett tillfälligt galleri i ett garage. Vi var ju tvungna att kika in.

 

Inne i garaget pågick någon slags artsyfarty installation, som jag dessvärre inte förstod så himla mycket av. Men jag hittade en barbröstad donna med rosa hår, och det får såklart tummen upp.

 

Niklas var sugen på att hitta en plätt med sol och lä, så vi stannade till på Mosebacke och sög i oss lite ljus å värme.

 

Iggys pappa. ♥

 

Mosebacke-dans!

 

Niklas skrattar ofta åt mig för att jag ALLTID fastnar utanför blomsterbutiker. Men jag kan inte hjälpa det, det finns liksom inget lyxigare än blommor tycker jag. Så jag stannar gärna till och njuter en extra minut så fort vi passerar nåt såhär tjusigt. Kan inte se mig mätt på blommor. Påskliljor, tulpaner och videkissar = vår i kubik!

 

Det märks att vi inte är lika up to date som vi brukar (hej bebisbubbla), för HUR sjutton kan vi ha missat att underbara Juiceverket har öppnat tre minuter från vårt hem?! Som tur är så upptäckte vi det i dag, och slank genast in för varsin shot. Här kommer vi göra av med mycket stålars, har jag på känn.

 

Det var soligt men satans blåsigt i dag, så jakten på mys i lä fortsatte. Blecktornsgränd vid Mariatorget erbjöd finfin trappa att sitta i, lä, sol OCH mysigt café, så där parkerade vi oss en bra stund och sög i oss både lunch å värme. 

 

Att få sitta å kramas å prata framtid med den här mänskan är ett himla härligt tidsfördriv. En himla härlig söndag, helt enkelt!

5 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jenny: Grattis till sommarbebisen! :-) Vad kul att du gillar vår vagn, vi ääälskar den! Märket heter Joolz, och vår modell heter Joolz Earth Edition i färgen Elephant grey. Skrev en liten recension av den här: http://glammom.se/blogg/forsta-barnvagnsprommisen/ Kan varmt rekommendera den, sjukt smidig att köra, lätt, liten, bra på alla sätt å vis! :-)
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Jag ska ha en liten tjej i månadsskiftet juni/juli och vet inte alls vilken vagn jag ska köpa. Er är ju urtjusig. Vad är det för vagn?
Tack för en väldigt trevlig blogg!
Mer än 7 år sedan
Jag älskar verkligen Niklas briller! De är så fina på honom och verkligen supercoola! Jag arbetar på Specsavers i Norge och blir så glad av att se folk som vågar lite när de kommer till briller och inte bara vill ha det "enkelt" och "tråkigt".

Kram!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja
Söker ni barnvakt??
Mer än 7 år sedan
Fina ni! Ni sprider sådan härlig energi! Tack för att delar med dog på ett så fint och bra sätt! Kram till hela fina lilla familjen!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen