Söndagspresent i mammalyxens tecken!

Vad roligt att så många är med i goodiebag-utlottningen! Men ojojoj vad jag önskar att jag hade 100 lyxiga påsar att tävla ut, istället för en. ALLA ni förtjänar ju en massa härligheter. ♥ Men eftersom jag inte har obegränsade goodiebagresurser, så tänkte jag att man kunde styra upp nåt annat, som i alla fall fler än en kan ta del av.  Så jag pratade med min fantastiskt duktiga och sjukt gulliga nageltjej Daniela, om vi inte kunde bjussa er på lite mammalyx. Så hon ger 10% rabatt på sina nagelbehandlingar till alla som uppger "Vanja" när de bokar tid, jipppiee! Så kan handen på utsikten ovan (som säkert en hel del av er mamas därute känner igen) bli lite mer polerad, färggrann och glammig.

 

Daniela finns på salong Söders Hårpunkt i Stockholm, på Åsögatan 100 (all info hittas här). Hon har nr 076-700 50 03 och hittas på Instagram på @daninails_sthlm, där kan ni även se en massa fina naglar som hon gjort. Jag går till henne varannan vecka och styr upp gellack, blir superfint och sitter som berget. Och när man tröttnat på färgen som man fått på salongen, så är det bara att måla över med eget lack hemma. Perfekt! Detta mammalyx-erbjudande är ju såklart trixigt att utnyttja för er girlies som inte bor i Stockholmsområdet, men tänkte att det är ju bättre att få till något än inget. Och om ni tycker om tävlingar så kan jag absolut tävla ut lite fler härliga saker längre fram, vet faktiskt två saker redan nu som vi skulle kunna lotta ut här i bloggen, som jag tror att många av er skulle tycka om. Så det kommer mera lyx! ♥

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Snälla mer tävlingar!!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Supermysig blogg! Har en dotter som är två veckor yngre än Iggy och har också kompletterat med ersättning efter amning. Tills jag började dricka weledas amningste. Tips om du vill helamma och slippa böket med flaska. Jag fick så mycket mjölk att jag kunde pumpa ut 125 ml från ena bröstet dagen efter jag började dricka. Och då var min dotter 4 veckor så jag är ganska säker på att det var teet. Vill man fortsätta ge flaska går ju det också med urpumpad mjölk och så kan man ju ge ersättning dom ggr det känns lättast :) ville bara tipsa då det funkade så bra för mig.

Ha det fint!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Så synd att jag inte bor i Stockholm. Då hade jag genast nappat på detta erbjudande. Mina naglar är i stort behov av lite lyx :) Får fixa det i veckan här hemma. Ska ha dop till helgen för vår Elsa så då vill mamman vara lite läcker och cool:) Ha en fin Söndag! Och tack för en superfin blogg.
Kram Jossan
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen