Världens sämsta nappsugare!

När Iggy är lite ledsen eller stissig så brukar han tycka att det är väldigt härligt att få snaska loss på sin goda lilla napp. Problemet är bara att han är så rackarns dålig på det. Han suger på att suga, skulle man kunna säga. Ibland funkar det ett litet tag, men för det mesta så sugs det ett eller ett par gånger, och sen plupp! ...så åker nappen ut. Har förstått att det ofta tar ett par veckor/månader innan bebisar blir fenor på det där med att hålla kvar nappen i munnen. Är det någon av er som har erfarenhet av hur lång tid det brukar ta? Vore himla fiffigt att slippa hålla det där pekfingret på Mister Iggles napp kl 03.17 på natten...

24 kommentarer

Caroline Ahmed Mer än 4 år sedan
Jag heter Caroline Ahmed från New York. Efter 6 års äktenskap utan barn har jag äntligen blivit gravid. Älskling till Gud Allsmäktig min Kära syster skriver till dig att dela med dig vad Mallam Abudu har gjort. Jag sa till mig själv att jag Kommer att vittna om Mallam Abudu gör detta med örtmedicin, jag mailade dig för en begäran av ditt graviditetsmedicin förra året efter att ha sett andra kvinnors vittnesmål på en hemsida online bestämde jag mig för att uttrycka min tro och komma överens med dig. Din graviditet Medicin och du bad för mig att vi kom överens om att jag skulle bli gravid, Hallelujah !! Ja, jag blev gravid två månader efter och jag är nu 4 månader gravid ära till den allsmäktige guden. Jag vet att jag kommer ha en smidig och enkel leverans snart. Kontakta honom. [email protected]
Mer än 7 år sedan
Tipsar om att testa en napp från MAM. Vår treveckors här hemma spottar ut alla nappar utan MAM-napparna som han suger bra på, de är lite "rakare" i formen och liknar med en bröstvårta än de där napparna med en liten böj på som jag ser Iggy har i videon. Värt att testa iaf =) lycka till.
Mer än 7 år sedan
Alltså Iggy måste vara världens sötaste bebis, dör ju söthets döden här i soffan! :) vill också säga tack för att du svara på min fråga här i förra veckan. Det var jag som undra om Angelicas blogg. Blev så glad när jag såg att du hade svarat! :)
Mer än 7 år sedan
Sååååååå söt han är! Jag instämmer med tidigare kommentarer, prova en napp från MAM. Jag tycker den ni har ser för stor ut. Allt gott!
Mer än 7 år sedan
En del säger att det är lättare med större napp än dom mindre storlekarna, har dock inte testat på vår lilla guldklimp. Han var nog ca tre-fyra månader iaf när han blev bättre på det där med napp!
Hoppas det blir bättre snart! Kram
Mer än 7 år sedan
Jag upplevde samma med den där typen av nappen på min son och provade byta till mam's nappar. Den är rakare och jag upplever även att själva sugdelen är längre och ramlar därför inte ur munnen lika lätt.
Mer än 7 år sedan
Nämen ååh, han är ju helt vansinnigt söt!!!
Mer än 7 år sedan
Har ett superbra tips på detta. Båda mina flickor har haft lika svårt för detta och tappat nappen hela tiden. Vi la deras snuttefilt (en väldigt tunn sådan) som ett skydd runt, från ena örat till det andra liksom.Så att snutten ligger som ett skydd runt nappen. Lite svårt att förklara kanske, men det gjorde att om nappen åkte ut så fastnade den i snutten och de kunde på så sätt fortsätta suga på den. Detta har även resulterat i att de de snuttefiltarna har blivit väldigt kära ägodelar. Nappen och snutten har liksom hängt ihop. Men testa detta, det har funkat finfint för oss.
Mer än 7 år sedan
Prova NUK strl 1, den funkade på vår lilla Inez efter att ha provat i princip alla andra nappmodeller =) Tack för en bra och trevlig blogg!
Mer än 7 år sedan
Vill också tipsa om NUK-napp.
Mer än 7 år sedan
Min dotter tog i början bara Nuk- nappar, pröva det märket.. Hon gjorde som Iggy med de andra sorterna men Nuk gick bra :)
Mer än 7 år sedan
Haha men så underbart söt! Jag fick barn för 3 dagar sedan och använder Mam 0-2 månader till min pojke. Funkar hur bra som helst. Testa den :)
Mer än 7 år sedan
Alltså jag DÖR va han är söt! Nu längtar jag ihjäl mig ännu mer efter vår egen som är beräknad 19:e!!
Mer än 7 år sedan
jag har samma "problem" med min dotter på 2,5 månad. Hon vill ta nappen men vet inte riktigt hur hon ska suga, är som att hon försöker suga som hon gör på bröstet. Skulle verkligen vara skönt å kunna trösta hon i alla fall i någon minut med tutten...
Mer än 7 år sedan
Jag dör så gullig han är. Hjalmar (5 mån) höll på så där också men lärde sig till slut. Men vi hade dem mjukare nappvarianten av den modellen Iggy har. Men fortfarande kan Hjalmar bara ha nappen när han ska sova (vilket ju är bra) för när han är upprätt och vaken så pluppar han bara ut den :)
Mer än 7 år sedan
Min son tog bara wubbanub i början. Och flera av mina vänners barn har bara gillat wubbanub till en början, men sen.. Vips! Så funkar vilken napp som helst :)
Mer än 7 år sedan
Testa en napp i latex (brun sugdel) istället för silikon som han har nu. latex är mycket mjukare att suga på samt att de smakar lite mer än en silikonnapp. Men sedan tar ju vissa barn inte napp hur mycket man än tragglar, min lilla tog tex inte napp. Vilket så här i efterhand är bra. Slapp och nappavvänja honom samt skadas inte tänderna. Hoppas ni kommer underfund med vad som passar lille Iggy :) Kram
Mer än 7 år sedan
Min son tappade också nappen fram tills han blev tre månader, då,provade vi en mam napp från 6 månader, den tog han! Han tyckte nog dom andra var lite för små, så han tappad dom helt enkelt :)
Mer än 7 år sedan
Testa med napp som är till för tidigt födda barn!
De är mindre och lättare.
Men är du hundra på att napp är värt det?
Vårt barn spottade napp all världens väg och det är jag glad för.
Han ammade och när han var ledsen tröstade vi.
Behövde aldrig sluta med napp, få panik om vi glömde den någonstans etc.
Just saying :)
Mer än 7 år sedan
Min son är nu 3 månader. Vi försökte med napp några veckor, prövade olika sorter (MAM, nuk, avent) men inget funkar. Min Casper fick inte heller till tekniken och de få gånger han fick till det så fick han kväljningar och så spottades nappen ut pga det istället. Så vi struntade helt enkelt i napp och han verkar klara sig alldeles utmärkt utan :) Nu tror jag (svårt att veta för han är mitt första barn..) men han har nog inte så stort sugbehov. Jag har blivit napp istället de gånger han varit snuttig, helammar och han får amma så ofta och så länge han vill. Jag blir lite "låst" på grund av det men det gör inte mig så mycket. Det är en så kort tid i livet då jag bara njuter! Har haft turen att amningen fungerat superbra från första början och jag trivs verkligen med att amma. Håller tummarna att Iggy snart får kläm på det och som andra här har skrivit, testa olika märken :)
Mer än 7 år sedan
Prova en napp med annan form. MAM har bra med helt rund och jämn form som min lilla tjej älskar, hon gillade inte den sorten som Iggy använder i videon. Lycka till!:-)
Mer än 7 år sedan
Min dotter vägrade nappen helt tills hon var 3 och en halv månad. Då gick hon
med på att använda en dyr napp som vi köpte på babyproffsen :) den hade en helt rund sugdel.
Tror vi betalade 80 kr för EN sån napp men det var helt klart värt det!! Ett tag senare
när hon vant sig vid napp så tog hon vilken som :) lycka till!
Mer än 7 år sedan
Vissa barn kommer aldrig riktigt underfund med nappsugandet men testa några olika nappar ifall ngn annan form skulle funka bättre? Och testa definitivt en wubbanub! De flesta barnen brukar gilla den formen på nappen och den flyger inte iväg när den spottas ut. Lycka till!
Mer än 7 år sedan
Men lillhjärtat då! Det är inte lätt att suga... ;) Hoppas tekniken sätter sig snart! <3
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen