Den stora utförsäljningen

Så kommer vi - äntligen - till inlägget om själva utförsäljningen. Och VILKEN utförsäljning det blev sen? 
Ni var TOKmånga som kom och vi är så glada för det och hade så rackarns kul! När vi slog upp dörrarna klockan 14:00 så stod det fräsiga människor på rad utanför och allt eftersom de klev in på kontoret så bara fortsatte det komma folk. Det var galet fullt på några minuter och så var de i säkert en timme eller mer. Alla var SÅ gulliga och härliga och vi Glammisar var bara så glada att alla ville vara här och ta del av detta. 
Även Camilla Läckberg slank förbi och fyndade massa plagg - men det dyker upp i ett annat inlägg!

Alltså TACK till er alla som kom, både på torsdagen och på de extratimmar vi slängde in på fredagen också. Ni var så fina och gulliga allihopa! Så varsågoda för bildregn, med MAKALÖSA bilder tagna av grymma Johanna (henne hittar ni på instagram, Nesscocreations heter hon där!)

Lugnet före stormen...Allt var fixat och redo och här är sekunderna innan vi öppnade dörrarna
Prisalappar fixades, allt hängdes upp (Malin levererade den perfekta koordineringen av hur allt hängde, såklart) och här checkade jag så alla plagg hade prislappar så det blev så enkelt som möjligt för alla som ville fynda!
Kolla bara - wohoo!
Sen trillade det in folk, det var varmt där några timmar kan jag tala om - mycket folk på liten yta. Men det gick ju fint ändå, vi bjuckade på godis som hjälpte till att hålla igång energin!
Så kul att träffa så många av er på riktigt!
Vårt backoffice rattades om till provrum, och blev ett rätt rymligt sådant trots allt, med spegel och krokar och pall och allt. 
Vi gjorde om packstationen till en kassadisk, och alla som handlade fick givetvis sina fynd i en fräsig glammispåse
Vanja in action med att hjälpa till


Alltså igen: TACK alla som kom! Det var hur kul som helst! <3

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen