UTFÖRSÄLJNING!

Nu ni, nu är det nämligen så att vi kommer att ha en rejäl utförsäljning. Ni vet lite sådär inför hösten och nystarten? Det kanske helt enkelt får bli ett #höstlöfte15 för Glam Mom för att gå efter Josefin och Vanjas nya drive. Nu rensar vi ut så vi får plats med nytt och samtidigt då ger er chansen att handla för upp till 70% rabatt på utvalda prylar. Utförsäljningen kommer vi hålla på Glammiskontoret som ligger på Bondegatan 27 i Stockholm. Och detta kommer ske nu på torsdag den 10:onde september mellan klockan 14-20. HUR KUL?

Det kommer bjuckas på lite gott som håller blodsockret uppe så ni kan gå bananas på det vi harf att erbjuda. Det kommer finnas härliga saker som inte ens finns uppe på hemsidan, det vill en ju inte missa? Sen till det allra bästa: VI KOMMER ATT VARA DÄR! Okej, förlåt, lite hybris. Men på riktigt är det ju alltid lika kul att snicksnacka med er i bloggar, instagram och mail och allt vad det nu är - och att då träffa er på riktigt är ju bara megakul tycker vi!

Ps. Vi kommer enbart ta emot kortbetalningar och det är inte är öppet köp eller bytesrätt på de varor vi säljer ut på utförsäljningen, så ni vet! Men komsi komsi, det kommer finnas massa kul saker och vi är SÅ PEPPADE på detta!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen