Vissa saker gör att städsuget växer

Sitter i min lilla mysiga hörna på kontoret och spanar ut över mina fina kollegor (minus en då Viktoria inte är här idag) och sen ser jag lite saker som får det att sprätta i kroppen på mig av städsug. Missförstå mig rätt, det är inte så stökigt men ibland är städning pch rensning sista prioritet och när man då plötsligt tittar upp med andra ögon och SER saker som man inte vill ha där - ja då kliar det i fingrarna. 

Det gjorde ju inte saken bättre att jag bläddrade igenom lite bilder från i vintras när det hände lite spännande saker här på kontoret och vi därför hade styrt upp det till tänderna. Vi hade nämligen Google här som skulle filma lite. Så himlans kul!? Hela office var i perfektion med blommor (vilket vi visserligen har nu med då Viktoria pimpade loss igår med en helt fantastisk växt som jag inte har namnet på) och allt var superstädat och ingenting som inte skulle vara framme var framme. Det var SÅ FINT!

Vanja och Malin fick posera med massa underkläder och blommor...och surfbrädan såklart. Vår älskade surfbräda!

Fräsiga behåar på rad på klädhästen

Och jag och Malin visade upp trosor för kameran - mycket viktigt och mycket tjusigt!

 

Så i nästa vecka tänker jag mig ett litet session för att få det så fint igen. Sen kan vi posera med trosor och behåar även om Google inte är här och filmar. För det ser ju så rackarns härligt ut?!

PS. Glöm inte kampanjenNoir Dress - den pågår till på söndag!

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen