GLAD PÅSK ALLIHOPA! (såhär någon dag i efterskott)

Hej igen efter en liten paus här på bloggen!

Hoppas ni alla haft en finfin påsk? Det har vi glammisar iallafall haft! Och hur härligt är det inte att ha en röd dag på en måndag! HURRA - värt att fira i sig!

Men nu är vi igång igen med nya tag efter en långhelg och taggade för vår! (med redan något infunna vårkänslor hihi!) Har ni fått några vårkänslor ännu?

Jag tänkte nu bjussa på lite bilder från helgen och Glammis-Martinis London-weekend, som varit en underbar helg trots rätt pissigt väder faktiskt! Och när solen sken åkte kameran självklart fram ;)

Här är Glammis-Martini i fotartagen efter en blixtförälskelse i de fina påskliljorna (passande nog)

En dag på Portobello Road Market i Notting Hill fanns det ännu fler fina blommor som var värda att fotas!

Hittade ett Fabrique-café med i princip bara svenskspråkiga gäster och kände oss som hemma. Nästan komiskt hur svenskar dras till varandra utomlands haha. Himla gott iallafall!

Någon som känner igen bokhandeln? ;) Från en viss film med samma namn hm

Fräsiga färger på husen!

Knack knack - får jag flytta in här?

1 kommentar

Allie Reyna 7 månad sedan
Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen