Är du vår nya medarbetare?

GlamMom.se söker en ny stjärna! Tjänsten omfattar i huvudsak PR, marknadsföring och sälj, men även ansvar för sajten GlamMom.se. Du kommer arbeta med:

  • Influencersamarbeten
  • Utforma och skicka nyhetsbrev
  • Skapa relevant innehåll till GlamMom´s sociala kanaler
  • Ha ansvar för Google AdWords samt övrig annonsering på sociala medier
  • Ansvara för att GlamMom.se når sina budgetmål varje månad
  • Skapa inspirerande banners och övrigt innehåll till GlamMom.se
  • Lägga in produkter i webbshoppen samt skapa kampanjer med mera där webbshoppens funktioner ingår.

Tjänsten är en heltidstjänst, och eftersom vi är ett litet företag kommer du ha ensamt ansvar för ovanstående arbetsområden. Du behöver kunna behärska Photoshop samt vara duktig på att skapa snyggt grafiskt material för olika plattformar. Du behöver vara en fena på sociala medier och ha god kunskap om Google AdWords och Google Analytics. Du behöver vara mycket självständig och kunna fatta många egna beslut på daglig basis. Att nå uppsatta budgetmål är något du sporras av, och du är en kreativ själ med många egna idéer.

Vi kan inte erbjuda en hög lön, däremot världens härligaste arbetsplats med otroligt fina glammisar som kollegor. Vi jobbar med frihet under ansvar; så länge jobbet blir gjort finns det inga regler om när, hur och var det måste göras. Att jobba i vårt team är att vara fri och flexibel, och man bestämmer själv hur man lägger upp sitt jobb på bästa sätt.

Vi söker en person som vill engagera sig utöver det vanliga, vara med och fortsätta bygga upp företaget tillsammans med oss – och inom en inte alltför lång framtid även bli delägare (förutsatt att de budgetmål vi tillsammans sätter upp nås). Detta är alltså en unik chans att kunna jobba sig till en ägarandel i ett etablerat företag.

Vi längtar efter att hitta just DIG som blir vår nya glammis-stjärna, och ser fram emot att välkomna en riktigt driven rackare till vårt team. Det är en fördel om du kan börja relativt omgående.

Maila ditt CV och ett personligt brev till [email protected] samt [email protected] så hörs vi snart!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen