Tisdag, underligt väder och fix

Idag är det underligt väder här i Stockholm. Det är varmt men mulet och lite kvalmigt. Jag och Viktoria fixar och trixar här idag och vi är båda underligt påverkade av vädret. Någon annan som känner samma sak när det är sån här väderlek?

Idag har det vankats bloggfix och orderfix och mailfix och alltmöjligtfix - en typisk dag på Glammiskontoret med andra ord. Och snart blir det lite fix på vår instagram också - såklart. Ni glömmer väl inte att vi på onsdagar kör #GlamMomsFräsigaPreggos? Vi får så många fräsiga bilder och vi älskar att ni vill vara med, ni är så fina allihopa! Det kan vara på era gravidmagar eller på er i/med våra produkter eller liknande.

Vill du vara med så maila till mig på [email protected] så poppar du upp en onsdag du med.

En regnig onsdag på kontoret och en throwback

Välkomna till ännu en dag på Glammiskontoret!

Den här veckan är det jag och Viktoria som rockar loss på kontoret i en skön harmoni med musik och allsång (klassiskt oss att köra Disneylåtar på högsta volym och sjunga med medan vi jobbar). När det är sommar och alla är på semester så tycker man ju att det är så rackarns härligt för man vet själv hur mycket man njuter av att kanske åka utomlands, till landet, eller bara hänga hemma och göra previs vad som faller en in. Men när man jobbar på ett jobb som Glam Mom där alla (okej alla som i alla fyra) tillsammans utgör värsta drömmiga gänget så saknar man lite att alla ska vara samlade igen. Just för att det är så himlans härligt att jobba med de här brudarna.

Men jag har ju Viktoria tillbaka, vilket är gott nog vill jag lova.

Tänkte bjussa på en #throwbackwednesday till Vanjas födelsedag på Valborg när vi körde loss med våran klassiska metadata som ofta sker. Särskilt då två av oss bloggar på sammanlagt tre bloggar (jag och Vanja som står för detta alltså).

Då kan det se ut såhär:

Sånt jäkla dreamteam!

Fredagsfeeling på kontoret

Just nu sitter jag - Lovisa, som alltså rattar den här bloggen - ensam på office och solen fullkomligt gassar in genom fönstren. Äntligen! Jag behöver ju inte (som alla andra gör) påpeka vilket taskigt väder vi haft den här sommaren, men oj vad jag uppskattar lite sol och att få ha solglasögonen på mig när jag promenerade till jobbet imorse.

Idag är det dag fem av "7 days of celebration" för att fira Glam mom´s 4-årsdag (woop wooop) och dagen till ära är det fräsiga gravidtoppar som vi ger 20% rabatt på - så passa på. De är ju perfekta denna fantastiska (eerhm) sommar och kommer vara alldeles strålande i höst.

Nästa vecka kommer vår älskade Viktoria tillbaka, och som vi längtar efter detta. Visserligen kilar Malin på semester men snart är vi alla samlade igen - världens bästa Glammisar. Så för att fira in helgen, Glam Mom´s 4 årsdag och detta ändå TOKbra väder vi har i Stockholm så slänger jag upp en bild från vår senaste AW när vi alla var samlade. Typiskt drömmig kväll och typiskt drömmigt väder, det var nog 25 grader hela kvällen...

Hur är vädret hos er som läser? Berätta!

Glammisbloggen återuppstår

Men, vad händer här undrar ni säkert nu (säg bara ja!) - jo det är så att det är dags att skaka liv i Glammisbloggen efter att Vanja styrt om till sin egen plattform. För Glammisbloggen ska ju finnas och handla om oss på kontoret, våra fräsiga produkter och vad vi gör om dagarna. Tycker vi iallafall.

Jag hoppas att ni vill hänga med här bakom kulisserna och se vad som händer. Kom gärna med idéer om det är något särskilt ni vill läsa om (och kommentera vetja, det är ju SÅ kul att höra från er) eller se mer av här men tills dess så kör jag på.

Den här veckan är det jag (Lovisa) och Vanja som har rattat spakarna på Glammiskontoret. Vi har ju massa roliga erbjudanden den här veckan för att fira att Glam Mom fyller 4 år och att vi lanserat vår nya fräsiga sajt. Och hur snygg är den liksom? Så varje dag den här veckan har vi ett nytt erbjudande så vi har en del att styra med - så rackarns kul. Idag är det 20% på vår sportbh med amingslösning så passa på.

Men jag ville bara inleda med att säga hej hej, här är vi igen och jag hoppas att ni vill hänga med oss i den här bloggen!

Dagens kontorsråttor, här på Pack & Design 2015 i våras

Följ Glammisbloggen på Bloglovin <- Länk

Bloggen flyttar!

Darling darlings! Nu tar jag och el bloggo vårt pick å pack och flyttar till vårt nya virtuella hem som hittas på vanjaw.com. Här är en direktlänk till bloggen!

GlamMom-bloggen kommer självklart finnas kvar, men återgår till det som den var innan jag kidnappade den - nämligen en blogg om GlamMom´s äventyr. Inte bara om mina. Jag kommer garanterat dyka upp i den då och då, men är det mitt & Pigglys & Niklas liv ni vill fortsätta följa så är det dags även för er att packa väskan och flytta till vanjaw.com. Vi ses där!

Pussmunskor & Östermalm vs Södermalm

Ni vet ju att jag ofta tjatar om att det är viktigt att Värna Vardagsglädjen (tänk skojig färg på håret/glittrigt mobilskal med gigantisk 3D-kanin/lurig färg på naglarna). Och i dag stod de här pussmunnepjucksen för precis det där som gör en extra glad, hela dagen! Det var första gången de åkte på mina fossingar, men inte sista. Redan favvisar!

Det var väldigt många som frågade vad de kom ifrån på Insta, så jag tänkte att jag förekommer de som eventuellt undrar även här i bloggen: de är från Cocorose London, ett märke som vi säljer på GlamMom. Vi tog inte in just denna modell eftersom den kändes lite extrem (hur många vill ha pussmunnar på fötterna egentligen?), men det finns en massa andra fina modeller att spana in, gör det här!

Var på ett (sjukt trevligt!) möte i dag på Östermalm, och det är alltid så rackarns roligt att göra utflykter dit. För er som inte bor i Stockholm så kan man säga att Östermalm är den "rika/fina" stadsdelen. Överklasstadsdelen om man ska hårddra det. Jag själv bor på Södermalm, vilket är en gammal fattig arbetarstadsdel, och ungefär en diametral motsats till Östermalm.

Nu är det ju inte direkt nåt ghetto som vi Söderbor huserar i. Men man kan väl säga att skitnödigheterna skiljer sig åt rätt rejält, stadsdelarna emellan. Där borta slinker det runt kaninpälsar och diamanter, medan man här på Söder ägnar timmar åt att prova ut den perfekta hipstermössan och forma sin mustasch med vax. Typ.

Men just i och med att idealen är så olika, så är det så skoj att hänga därborta ibland, och se ett helt annat typ av folk. För det är nästan som om vi skulle vara olika raser. Sjukt fascinerande! På Östermalm ser man tjejer i decimeterhöga stilettklackar (kl 10.30 en torsdagförmidag), PERFEKT hår (nu snackar vi tv-serieperfekt) och makeuper med sju olika ögonskuggor - samtidgt. Lösögonfransar, (lite för) stora läppar och dyra väskor. 70-åringar som ser ut som 50 tack vare "lite hjälp", snubbar i slickade frisyrer, dyra kostymer med bröstnäsduk och väldigt mycket solbränna. Typ så. Och I LOVE IT!

Östermalm är glammigt på ett sätt som Söder aldrig blir. Där skäms man inte för att klä upp sig REJÄLT när det vankas partaj (eller bara en torsdagsförmiddag), och det är rent ut sagt fascinerande att se de här extremt välgroomade varelserna slinka omkring och bara...vara. Jag kan liksom inte se mig mätt.

Det är inte en stil jag själv trivs i (har tillåmed svårt att bära klänning då jag ofta känner mig för "tjejig"), och inget jag dras till, men det är ju verkligen fint på sitt sätt. Och när det dras sådär långt är det himla roligt för ögat att insupa. Så städat liksom. Polerat. De glänser, därborta. Ovant, för mig som mestadels hänger i de tufsiga hårens och rufsiga skäggens högborg. Här på Söder är det såklart (minst) lika medvetet, bara en annan stil som regerar. Men den är jag så van vid att jag liksom knappt ser den.

För en inbiten Östermalmsbo är det säkert samma ögongodis att komma hit till mina hoods å tjyvkika på folk. "Hur kan de se skillnad på varandra, dessa möss- och skäggkloner?" "Och kan de inte bara TVÄTTA håret?" "ROSA hår dessutom, har de seriefigurer som förebilder eller?".

Ja, nu raljerar jag såklart lite. Men det är ett faktum att skillnaden mellan just dessa två stadsdelar existerar. Och det e skitkul! Jag vill dock bara vara turist på Östermalm, trivs bättre bland de tufsiga skäggen och för små mössorna här på Söders höjder. Men jag älskar att olikheterna är så stora, och att man kan åka dit över dan å tjuvkika på de där glänsande varelserna på andra sidan stan.

(De något ovana) butiksbiträdena!

I går vabbade ju all vår personal, så jag och Malin kavlade upp ärmarna och hoppade in och rattade GlamMom-butiken.

Piggly var också med. Han har blivit väldigt intresserad av glittriga prylar den senaste tiden (kranar är maaaagiskt spännande), så han roade sig ganska länge med ett par nyinkomna ballerinas med silvriga detaljer.

Amningsbharna funkade rätt bra att leka med de också.

Det var så fint i butiken. Vi har världens bästa team som gör det mesta av den lilla yta vi har att jobba med. De är så kreativa och påhittiga. Och engagerade och entusiastiska. Vi har verkligen världens bästa team.

Huuuur fina? Leoparderna har jag ju redan, men nu blev jag stört sugen på de där i svart läder med silvrig tå... De är supersmarta och går att vika ihop och slänga ner i väskan utan att ta plats. Fiffigt när man vill byta snabbt till en bekväm sko som fortfarande är fräsig.

Världens bästa överraskning var att fina Friday kom förbi. Malin och jag lärde känna henne när hon jobbade i Niklas butik för några år sen. Hon är så satans skön. Det här var första gången hon träffade Iggeloni, love at first sight som ni ser. Friday själv är tokpreggo och väntar sitt första barn om en månad. Så fint.

Det här är den svarta versionen av skötväskan i läder som jag har. Måste ju bara puffa lite för den. Hittas här!

Väldigt kul att vara i butiken och träffa kunder, det gör man ju aldrig när man sitter på kontoret. Jag å Malin passade också på att snacka ihop oss lite om butiken. Nu har det snart gått ett år sen vi öppnade och det har varit ett test-år. Så nu är det dags att utvärdera. Vad funkar/vad funkar inte/vad kan vi göra bättre osv. Så peppen på att sätta tänderna även i butiken nu i höst är även den massiv. Nu ska vi bli ännu bättre!

Jag blir försökskanin

Yours truly med Mr GHD Sverige himself - en rackarns härlig prick som heter Stefan.

Alla stylisterna hade riktiga Hollywoodsvall, för en locktokig mänska som jag så var det lite som att befinna sig i himmelriket, faktiskt.

En stylingprodukt för att få lockarna att hålla fick man i present. Ska testa och utvärdera.

Vips så knep en av Hollywoodtjejerna tag i mig och röjde på med en Curve-locktång. Eftersom jag på riktigt är intresserad av det här med hur man får till den perfekta locken, så passade jag på att fråga ut dessa experter. Har till exempel alltid undrat varför man alltid ser hårstylister ta tag i hårtoppen och linda den runt tången, istället för att knipa fast toppen, och sen rulla upp hårslingan. Och nu fick jag svar!

Anledningen till varför man gör så är:

1) Håret är alltid mest slitet i topparna, så om man kniper fast toppen utsätts den för mer värme än det övriga håret, vilket sliter onödigt.

2) Topparna är också tunnare än håret längre in mot huvudet. Och för att få bästa resultat på locken vill man ha en så jämn fördelning av värmen som möjligt. Därför börjar man med den tjockar delen av hårslingan, så att den utsätts för värme några sekunder längre än toppen som ju är tunnare och inte behöver liak mycket värme för att forma sig.

Så nu vet ni det. Älskar att det fanns en logisk förklaring, att det inte bara var någon slags fuffenspryl som frisörer har för sig för att det är trendigt, typ.

Eventet var sjukt trevligt, trots att jag kom ensam och inte kände någon där. Minglade lite och träffade en tjej från tidningen Res (som jag tipsade om Surfers Lodge såklart, måste ju passa på), en annan tjej som var preggo som GlamMom kan hitta på nåt kul med, och sprang in i Diana som jobbat med GlamMom med alltifrån Boob till våra fina ballerinas. Fick med mig en sån där fräsig Curve-styler också, galet lyxigt.

Efteråt stod världens bästa partner in crime Malin utanför och väntade med Piggly som hon rattat dit från Söder. Och hur blev håret då, efter att jag stylats av GHD´s experter?

Jättefint! ...måste jag faktiskt få lov å säga. Så peppen att testa hemma själv e massiv! Kanske borde sno Malin som försökskanin, har faktiskt ALDRIG sett henne i lockigt hår...

Lockande lockar

Jag får extremt mycket frågor om mitt hår. Det tackar jag för, eftersom jag tolkar det som att ni tycker att det e tjusigt! Frågorna är alltid desamma: hur lockar jag mitt hår och med vad? På tredje plats kommer frågan om hur jag gör för att färga mitt hår rosa (eller lila). Och det där med det rosa/lila håret har ni ju koll på nu, eftersom jag svarat så många gånger och tillåmed kirrat guider som visar hur jag gör.

Men det här med lockarna återstår att reda ut. Jag har inte velat säga vad jag använder för plattång (kirrar lockarna med en sån), för den jag har nu är värdelös, inget att göra reklam för. Den köptes i panik när min älskade GHD-styler la av efter nästan tio års trogen och intensiv tjänst. Och trots att jag aaavskyyyr den jag haft den senaste tiden, så har jag inte pallat kirra en ny. Förrän nu. En GHD. Min trogna darling 2.0 som kommer vara min frippas parhäst det kommande decenniet. Och eftersom det är en sån där pryl som jag verkligen ÄLSKAR och kan rekommendera med hela hjärtat, så tyckte jag det lät superkul att gå på ett event hos just GHD. För deras produkter är vansinnesbra.

Jag köpte min förra parhäst hos min dåvarande frisör, och om man är en sån som gillar att fixa å trixa med håret så tycker jag alla gånger att det är värt att lägga några extra kronor på ett riktigt bra verktyg. Det har man igen på såväl kvalitet på lockarna, som kvalitet på sitt hår. Att man får behålla det alltså. En grej med billiga verktyg är nämligen att de blir för varma, vilket gör att hårstråna skadas och går till och med av. Inte så kul.

Hursomhelst, GHD is the shit på stylingverktygsfronten, och eventet hölls med anledning av att de lanserar GHD Curve, en serie stylers som är locktänger istället för plattänger (som man ju också kan locka med). De hade tjusiga modeller som fräsiga frisörer demonstrerade verktygen på. Jag drogs (såklart) direkt till modellen med rosa hår. Surprise surprise.

Alla modeller blev verkligen sjukt snygga i håret, och kvickt gick det också. Verktyget värms upp på max 20 sekunder (bra för en stressad mama som mig), till 185 grader som är optimalt för att lockarna ska hålla utan att skada håret. Sen finns ett inbyggt sleep mode, så locktången stänger av sig automatiskt efter 30 minuter.

Dåliga verktyg (som det jag haft senaste tiden) går ofta upp över 200 grader lärde jag mig i dag, och då skadas håret permanent. Nåt jag tyvärr märkt men varit för lat för att styra upp. Bitar av mitt hår har nämligen fastnat på plattångens yta (typ smält fast), men eftersom jag har ett ganska rufsig look så har jag tänkt att det inte är någon katastrof. Men det är ju helt klart härligare att fixa håret utan att bränna av bitar av det. Funkar ju inte i längden liksom.

Alltså, det är ju för roligt det här med bloggevent. Såhär ser det ut, vart man vänder sig. Bilder bilder bilder bilder som knäpps knäpps knäpps knäpps.

Bubbel & snittar - check!

Eventet hölls på Musikaliska vid Nybrokajen, och det var sjukt smarriga snittar. Snittar är ofta rätt trökiga kan jag tycka, nånting hoprullat med nånting i liksom. Som inte smakar så mycket. Men de här var så jäkla goda!

Tända ljus bjussades det också på. Har börjat tända ljus hemma nu också, heja hösten! Bästa årstiden tycker jag.

Mera smarriga snittar. Himla fiffigt för mig som inte hunnit få i mig lunch.

Inget event utan bubbel såklart! Ett och ett halvt glas hann jag sänka, och RACKARNS vad gott det var. Bubblar lika ofta som jag bär läppglans numera, så det satt FINT kan jag lova.

I NK-påsen ligger nåt som jag var och köpte precis innan eventet, som jag fått tips om av er. Avslöjar vad det är i ett inlägg snart. Och så får ni veta om jag är nöjd med er insats... ;-)

Kan man inte få bli serverad sånt här varje onsdagseftermiddag?

Lyxpyxonsdag

Sorry för sen bloggning - den här dagen har gått i ett om man säger så. Pust. Hursom, i dag var jag fräsigt nog inbjuden till ett event. Så jag smetade på mig allt solpuder och rouge jag kunde hitta i min necessär, och fick till nåt som ser ut som en mänska. En pigg mänska till och med.

Lite av en bedrift, då jag satt å jobbade till 03 i går natt, fick en vaknande bebis varje timme fram till kl 07, då en rörmokare som ska byta vår badrumskran ringde och skulle boka tid. KLOCKAN 07! Jag blev så arg att jag kokade (inte så bra när man försöker somna om). Han ringde dessutom flera gånger när jag inte svarade, och tog sig på så sätt igenom mitt nattfilter (som ska se till att sånt här inte händer).

Att ringa kl 07 är att ha noll inlevelseförmåga för att inte ALLA ANDRA I HELA VÄRLDEN går på rörmokartid. Det är inte ofta jag blir arg, men nu blev jag satans förbannad. Ni vet ju - sömnen för en bebisförälder är HELIG. Så han fick veta att han levde när vi hördes senare på dagen. Var så jäkla arg. Men han fattade grejen och bad faktiskt rätt innerligt om ursäkt, så nu e vi kompisar. Skönt det, eftersom han ska härja runt i vårt badrum i morgon.

Det blev alltså i princip noll sömn för mig i natt, därför är jag lite impad att jag fick till en någorlunda fräsch look i dag.

Kolla! Mamman har tillåme läppglans! Händer inte ofta numera, lite trixigt att prioritera bort en miljard pussar på sin bebis per dag (Iggys kinder är godare utan läppklet).

Det var GHD (ni vet de som gör hårstylingverktyg å produkter) som hade eventet. Så då tyckte jag lite lockar var på sin plats.

Kom å säg hej till mig!

När man är ett företag bestående av småbarnsmamas så blir det en del vabbande. Just nu är det stackars Iricas familj som åkt på kräksjukan. Irica rattar vår fysiska butik, och just nu är alla våra extratjejer bortresta/sjuka etc etc. Så då får fröken VD kavla upp ärmarna å hoppa in. Så i morgon (eller i dag, klockan är ju 01:54 hmmm.. jag menar alltså onsdag 27 augusti) kommer jag att ratta GlamMoms butik mellan kl 17-18. Piggly är med som en extra hjälpande (ehhhhh) hand, och Glammis-Malin kommer också vara där för att hjälpa till. Spontant butiksjobb alltså! När man är egenföretagare kan allt hända ha ha...

Så kom å säg hej om ni vill, vore ju skoj om man fick se nån av er! Vi kan bjucka på 20% rabatt på ett helt köp också, rabatter är ju alltid härligt. Butiken ligger på Regeringsgatan 91 i Stockholm, och är fylld med massa fint till preggosar & ammande. Till exempel klänningen ovan. Nu är det godnatt känner jag. Zzzz...

Bästa barnlåten

Och nej, det här inlägget handlar inte om Babblarna. Jag veeeeeet - maaassor av barn (och föräldrar, tacksamma för ett brejk) ääälskar Babblarna. Iggy har hört den där blibblubblobb-sången en gång, och den verkade ju vara typ som bebisknark. Har inte orkat med den nån mer gång dock, men ska testa MIN favoritbarnlåt på honom i morgon. "Dat Dere" Med Rickie Lee Jones. För de som avskyr jazzdribblande saxar kan jag varmt rekommendera att hoppa till 01:05 in i klippet. Men stanna där, å ge låten en chans. Den är för jävla söt.

Låten släpptes första gången 1960, och texten beskriver en uppspelt liten pojke som första gången går på zoo med sin mamma. Så himla gölligt. Och hon sjunger den så fint. På barnspråk, liksom. Återstår att se om även denna är som bebisknark. Har väl mina tvivel. Kanske att denna pärla får vänta några år, och att mamma får acceptera Babblarna. Pust.

Att ta en fräsig selfie

...är inte det lättaste ska jag tala om. Försökte i dag, när jag å grodis var ute å sprang lite ärenden. Tyckte först att "den här blev ju bra", såg sen att mitt barn såg ut som en deprimerad Laika som precis insett att den där jäkla rymdfarkosten nog inte var ett hundtivoli, som hade utlovats.

Känns ju trist att sprida deppbilder på sin unge (speciellt i sociala medier: "Vad ÄR hon för typ av mamma egentligen - barnet ser SÅ olyckligt ut!". Så jag försökte igen.

Inte mycket bättre. Fick med båda två (ett konststycke i sig, bebisar är liksom....rackarns rörliga). Men dessvärre ur fokus. Kanske lika bra det, då mitt barn på denna bild ser ut som Laika som inte bara just insett att farkosten inte är ett tivoli, hon har också förstått att hon e pretty much alone. Out in space. And never coming back. Å inte ens lite Frolic finns det att snaska på i det trånga jäkla utrymmet. Kanske lika bra att den blev ur fokus, bilden.

Yes! I fokus! Nej...bebishuvudet åt fel håll. På´t igen.

Okej. Fokus: check! Bebishuvudet framåt: check! Ingen Laika-look: check! PERFE...aj, fan. Inga ögon på mamsen. Aja, ska man vara ärlig är det väl såhär de flesta ser en ändå, när man är ute å rastar sin bebis. För att gå på stan med grodis i selen är ungefär som att kliva i Dolly Partons kropp. Ingen bryr sig om dina ögon längre, om vi säger så. Så den här selfien får helt enkelt duga. Och var ärliga nu - ni såg inte ens att mina ögon var klippta förrän jag påpekade det, eller hur?

Back to work-möte

Hade frukostmöte med min partner in crime och tvillinghjärna Malin i morse. Vi sågs på vårt favvoställe Nytorget 6 som har sjukt bra frukostmeny på vardagar - nu har de dessutom lagt till äggröra och bacon på matsedeln, så lyckan var TOTAL. Kände dock mer för avocadomacka just i dag. Men nästa gång ska det banne mig vankas rökt gris å äggasmet!

Vi uppdaterade varandra på alla fronter, och peppen inför hösten är MASSIV! Det ska bli så satans kul att sätta i gång. Vi snackade också en del om det här med att utnyttja det faktum att vi ju KAN vara flexibla med arbetstider, arbetsplatser...ja, allt egentligen. Sa att vi förmodligen kommer göra sånt mer nu, eftersom Piggly finns. För iom att han existerar så har jag en så bra anledning att flexa både hit å dit, så jag kommer inte INTE göra det, om ni förstår?

Tidigare har man flexat lite då och då, men inte haft det där som sliiiiitit loss en från kontoret. Kanske speciellt inte jag, som är en sån där som kan jobbajobbajobbajoooobbaaaaa hur mycket som helst egentligen. Har ju en förmåga att snöa in på saker som jag berättat. Bara ha svartvita plagg (fortfarande där he he...), jaga en musikdröm i 20 år, bära hatt varje dag 4 år i sträck med mera. Men nu med Iggy så finns det nåt som lockar (minst) lika mycket som kontoret. Tror faktiskt han behövdes i mitt liv, för att balansera upp det. Annars hade jag i princip levt för mitt jobb.

Hursom så kommer jag flexa rätt vilt från och med nu. Och det kommer innebära att Malin börjar göra det mer också, vilket blir hälsosamt för alla. Att skaffa barn är alltså BRA för karriären. I alla fall en sund sådan.

Kom å tänka på en grej när jag Instagrammade det första jag gjorde när frullen kom in. Det ser ju så HIMLA myyysigt ut på bild (och det var det såklart också), men i själva ögonblicket så är det ju inte så jäkla mysigt om man ska vara ärlig. Då ser man mest ut såhär. Fast ni får inserta mig istället för Malin då. Undrar just hur ofta Niklas tycker jag e SKITjobbig för att han inte får röra mat innan jag fotat den...haha....! Moderna problem i en modern värld, helt klart.

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen