30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå

Dote, Noir Dress gravid/amningsklänning grå

Superfin klänning som är gjord för att passa lika bra när man är gravid som när man ammar. Supermjukt tyg med lite tyngd i, som ger ett fint fall. En stretchig söm med rynk löper under bysten och gör skärningen perfekt för en gravidmage. Det är mycket tyg i klänningen, så även om magen växer så blir den inte för tight baktill. Varmgrå nyans, med dragning åt lila. Smickrande färg som passar alla hudtyper.

Amningslösningen är helt dold. Framstycket är dubbelt, så man viker tyget vid armhålan åt sidan, och där finns två glipor som gör det lätt att komma åt amningsbh:n under. Empireskärningen samt att det är mycket tyg i kjolen är också väldigt smickrande för ex-gravidmagar.

Långlivat plagg som är lika fint under graviditeten, under amningsperioden och som sen utan problem kan hänga kvar i garderoben för att även användas när man är back to normal igen.

Material: 91% rayon, 9% spandex
Tvättråd: 40 graderTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen