ÅNGERRÄTT, RETUR & BYTE

Att byta eller lämna tillbaka en vara är enkelt. Hos oss har du alltid 30 dagars bytes- och returrätt från det att du hämtat ut ditt paket. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten, att den är i oskadat skick samt har alla etiketter kvar. Observera att trosor ej kan bytas eller returneras pga hygienskäl.

 

GÖR SÅ HÄR:

Du som kund står för returfrakten, så frankera och posta in din vara till oss.  Använd det bifogade returpappret och beskriv ditt ärende. Glöm inte att fylla i ditt ordernr. Märk ditt returpaket med namn och ordernummer på utsidan så går behandlingen av ditt ärende fortare. Vid byte skickar vi dig din nya vara kostnadsfritt (gäller endast Sverige). Tänk på att det kan ta upp till två veckor innan vi har hunnit behandla ditt byte/din retur.

 

Paketet skickar du till:

Yummy Mummy Sverige AB

Björndalsvägen 39

135 69 Stockholm

 

Observera att du som kund är ansvarig för att ditt retur/bytespaket kommer fram till oss. Kommer paketet bort på vägen är du som kund ekonomiskt ansvarig. Vid högt värde på innehållet föreslår vi därför att du skickar paketet rekommenderat.

Om möjligt var vänlig och återanvänd den ursprungliga fraktpåsen. 

 

ÅTERBETALNING / JUSTERING AV FAKTURA

Har du betalat med kreditkort sker återbetalning till det kort som användes vid köptillfället. Har du betalat via Klarna justerar vi din faktura/ditt konto efter det att vi fått tillbaka varan.

Om du väntar på att få din bytesvara och din faktura håller på att gå ut: gå till Mitt Klarna och logga in med ditt mobilnummer eller din epostadress. Där kan du själv flytta fram förfallodatumet 10 dagar kostnadsfritt, se din köphistorik och hantera dina fakturor.

Om ditt ärende tagit extra lång tid (om du exempelvis har bytt varor ett flertal gånger) och dessa extra 10 dagar inte räcker: betala fakturan för att slippa påminnelseavgift. Så fort ditt ärende är behandlat uppdaterar vi din faktura så att din betalning stämmer överens med de varor du köpt, alternativt betalar tillbaka dina pengar.

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen