SVERIGE

Leverans inom Sverige sker normalt mellan 2-7 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning) Observera att leveranstiden kan bli något längre än normalt i samband med kampanjer, samt helgdagar och högtider. Fraktkostnaden är 49 kr och vi skickar våra paket med PostNord MyPack Collect. Returfraktkostnaden är även den 49 kr, om returfraktsedeln används. Observera att du som kund står för fraktkostnaderna även om du väljer att returnera hela din beställning.

Dock skickas alla bytesvaror kostnadsfritt, oavsett hur många gånger du väljer att byta storlek. Kostnaden för returfraktsedeln (49 kr) tas endast ut när du enbart returnerar varor till oss. 

Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

När paketet anlänt ditt utlämningsställe skickas ett sms till det mobilnummer du uppgav när du gjorde din beställning. Har du angivit en e-postadress får du din avisering via mail. Observera att liggtiden är 14 dagar från det att paketet anländer ditt utlämningsställe. Hämtar du inte ut ditt paket inom 14 dagar skickas det automatiskt tillbaka till oss. Vill du ändå ha ditt paket kan vi självklart skicka det igen, men då måste vi ta ut en till fraktkostnad på 49 kr inom Sverige.

Ångrar du ditt köp efter det att paketet har skickats rekommenderar vi att du ändå hämtar ut ditt paket och skickar tillbaka det med den medföljande returfraktsedeln, eftersom kostnaden för ett ej uthämtat paket är 200 kr.

REKLAMATIONER, SKADOR & EJ UTHÄMTADE PAKET

Alla varor kontrolleras av oss innan de skickas iväg. Men om din vara ändå är defekt skickar vi en nytt exemplar av varan till dig. Kontakta oss via mail: [email protected]  Den defekta varan ska skickas tillbaka till oss, och självklart står vi då för returkostnaden. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd så tveka inte att kontakta oss.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer gällande reklamationer. Gå till www.konsumentverket.se för mer information.

Är ditt pakets emballage trasigt när du hämtar ut det ska det anmälas till det utlämningsställe/postkontor som lämnade ut paketet. 

Vid outlöst/ej uthämtat paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden 200 kr oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

EUROPA

Vi levererar till hela Europa. Leveranstiden är 5-12 arbetsdagar. Fraktkostnaden inom Europa är 150 kr. Alla paket som skickas utanför Sverige skickas som rekommenderat brev.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen