FRAKT & LEVERANS

Leverans inom Sverige sker normalt mellan 2-7 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning) Observera att leveranstiden kan bli något längre än normalt i samband med kampanjer, helgdagar och under semestertider. 
Fraktkostnaden är 49 kr och vi skickar våra paket med PostNord MyPack Collect. Returkostnaden är gratis om man behåller varor till ett värde av minst 249 kr. I annat fall tillkommer kostnaden för returfraktsedeln på 49 kr. Väljer man att skicka tillbaka sina varor på egen hand, tillkommer det självklart ingen returfraktavgift.

Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

När paketet anlänt ditt utlämningsställe skickas ett sms till det mobilnummer du uppgav när du gjorde din beställning. Har du angivit en e-postadress får du din avisering via mail. Hör gärna av dig till oss om du inte har blivit aviserad inom en vecka, så kan vi kolla om ditt paket har fastnat någonstans på vägen. Observera att liggtiden är 14 dagar från det att paketet anländer ditt utlämningsställe. Hämtar du inte ut ditt paket inom 14 dagar skickas det automatiskt tillbaka till oss. Vill du ändå ha ditt paket kan vi självklart skicka det igen, men då måste vi ta ut en till fraktkostnad på 49 kr inom Sverige.

FRAKT VID BYTEN

I varje köp ingår ett kostnadsfritt byte. Vill du byta storlek mer än en gång tillkommer kostnaden för fraktsedeln på 49 kr/ byte.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Vid outlöst/ej uthämtat paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden 200 kr oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt. Ångrar du ditt köp efter det att paketet har skickats rekommenderar vi att du ändå hämtar ut ditt paket och skickar tillbaka det med den medföljande returfraktsedeln, eftersom kostnaden då blir mindre, 98 kr.

REKLAMATIONER & SKADOR

Alla varor kontrolleras av oss innan de skickas iväg. Men om din vara ändå är defekt skickar vi en nytt exemplar av varan till dig. Kontakta oss via mail: [email protected]  Den defekta varan ska skickas tillbaka till oss, och självklart står vi då för returkostnaden. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd så tveka inte att kontakta oss.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer gällande reklamationer. Gå till www.konsumentverket.se för mer information.

Är ditt pakets emballage trasigt när du hämtar ut det ska det anmälas till det utlämningsställe/postkontor som lämnade ut paketet.

FRAKT TILL EUROPA

Vi levererar till hela Europa. Leveranstiden är 5-12 arbetsdagar. Fraktkostnaden inom Europa är 150 kr. Alla paket som skickas utanför Sverige skickas som rekommenderat brev.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen