FRAKT & LEVERANS

Leverans inom Sverige sker normalt mellan 2-7 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning) Observera att leveranstiden kan bli något längre än normalt i samband med kampanjer, helgdagar och under semestertider. 
Fraktkostnaden är 49 kr och vi skickar våra paket med PostNord Varubrev från och med den 13 januari 2022. Paketet levereras till din brevlåda och om det inte ryms i postlådan levereras det vid dörren eller i en påse utanpå postlådan. Du kommer att få ett sms eller mail med bekräftelse att ditt paket är på väg. 

EJ UTHÄMTADE PAKET- Gäller paket skickade innan 13 januari 2022.

Vid outlöst/ej uthämtat paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden 200 kr oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt. Ångrar du ditt köp efter det att paketet har skickats rekommenderar vi att du ändå hämtar ut ditt paket och skickar tillbaka det med den medföljande returfraktsedeln, eftersom kostnaden då blir mindre, 98 kr.

REKLAMATIONER & SKADOR

Alla varor kontrolleras av oss innan de skickas iväg. Men om din vara ändå är defekt skickar vi en nytt exemplar av varan till dig. Kontakta oss via mail: [email protected]  Den defekta varan ska skickas tillbaka till oss, och självklart står vi då för returkostnaden. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd så tveka inte att kontakta oss.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer gällande reklamationer. Gå till www.konsumentverket.se för mer information.

FRAKT TILL EUROPA

Vi levererar till hela Europa. Leveranstiden är 5-12 arbetsdagar. Fraktkostnaden inom Europa är 150 kr. Alla paket som skickas utanför Sverige skickas som rekommenderat brev.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen