30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Viktoria Gustafson, stiftörhänge med bricka Viktoria Gustafson, stiftörhänge med bricka Viktoria Gustafson, stiftörhänge med bricka Viktoria Gustafson, stiftörhänge med bricka

Viktoria Gustafson, stiftörhänge med bricka

Snyggt och stilrent handgjort stiftörhänge i 100% silver (innehåller inget nickel). På örhänget är en bricka fäst, på brickan får en bokstav plats. Ett litet hjärta är också utsågat för hand i brickan. Örhänget kostar 140 kr, och du väljer själv hur många du vill köpa beroende på hur många hål i öronen du har. För de som har ett i vardera öra kan ju två örhängen passa bra, för den som har fler hål än så är det väldigt fint att sätta flera i rad på samma öra. Passar ju dessutom bra om man har fler än två barn vars bokstäver man vill ha plats för. ;-)

2 veckors leveranstid. Skriv vad du vill ha för bokstav/bokstäver på smycket i ett mail som du skickar till [email protected] (Observera att det inte är någon returrätt på smycket då det är specialgjort utefter dina önskemål. Men är det skadat eller felaktigt fixar Viktoria självklart det.)Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen